Life

Pictorul fără mâini de la Românii au talent, amendat de poliție pentru că-și vinde tablourile. Drama lui Cornel Marin: ”Îmi sunt luați banii”

Cornel Marin, artistul care a urcat pe scena de la Românii au talent și i-a impresionat pe jurați în 2021, trăiește o nouă dramă. Oamenii legii îi iau banii.
13.07.2022 | 15:10
Pictorul fara maini de la Romanii au talent amendat de politie pentru casi vinde tablourile Drama lui Cornel Marin Imi sunt luati banii
Cornel Marin, o nouă dramă. Prin ce trece pictorul fără mâini de la Românii au talent. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Pictorul fără mâini devenit cunoscut datorită emisiunii de la Pro TV este amendat frecvent de poliţie pentru că-şi vinde tablourile. Bărbatul încearcă să facă rost de bani pentru familia sa, dar din păcate, veniturile îi sunt confiscate.

Cornel Marin, o nouă dramă. Prin ce trece pictorul fără mâini de la Românii au talent

Cornel Marin trăiește o nouă dramă, după ce la vârsta de 17 ani s-a electrocutat și doctorii i-au amputat ambele mâini. Pictorul de la Românii au talent primește numeroase amenzi de la oamenii legii pentru că-și vinde tablourile.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Pro TV călătorește prin țară pentru a realiza adevărate opere de artă pe care le scoate la vânzare. Perioada aceasta poate fi găsit pe litoralul românesc, dar din păcate spune că nu se descurcă deloc bine.

Pictorul fără mâini este amendat de polițiștii locali pentru că-și desfășoară activitatea pe stradă și de multe ori nu rămâne cu niciun ban de pe urma muncii de pe care o depuse. Acesta realizează desene cu ajutorul gurii.

ADVERTISEMENT

„Primesc amenzi, îmi sunt luați banii și de multe ori nu mai rămân cu nimic”, a declarat Cornel Marin pentru ct100.ro.

Cornel Marin și-a pierdut brațele la numai 17 ani

Cornel Marin, fostul concurent de la Românii au talent, are o viață marcată de suferințe. La numai 7 ani era părăsit de tată, iar la 17 ani trecea prin cea mai mare durere. Pictorul s-a electrocutat după ce s-a adăpostit lângă un stâlp într-o zi ploioasă.

ADVERTISEMENT

A stat timp de 3 săptămâni în comă, iar cadrele medicale s-au văzut nevoite să-i amputeze ambele mâini pentru a-i putea salva viața. De atunci încearcă să se descurce cum poate, pasiunea pentru pictură venind după nașterea primului său copil.

Prima oară a început cu lucrurile simple, mașini și flori, dar mai târziu și-a cultivat talentul și a exersat. În momentul de față bărbatul în vârstă de 40 de ani poate realiza adevărate opere de artă.

ADVERTISEMENT