Alegeri 2024

Piedone, despre o colaborare între PUSL și PNL în Consiliul General. „Există viață și după 9 iunie”

Piedone spune că trebuie să fie o colaborare între PUSL și PNL în Consiliul General al Capitalei. „Există viață și după 9 iunie”, spune el
31.05.2024 | 23:16
Piedone despre o colaborare intre PUSL si PNL in Consiliul General Exista viata si dupa 9 iunie
Piedone evocă deja o colaborare PUSL-PNL în Consiliul General / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a declarat, vineri, că ar trebui să existe o colaborare între PUSL și PNL în Consiliul General, „indiferent cine iese primar”. Piedone a făcut aceste declarații la lansarea cărții lui Sebastian Burduja, contracandidatul său liberal.

„Există viaţă şi după 9 iunie”

Cristian Popescu Piedone a declarat, vineri, la lansarea de carte a contracandidatului său liberal Sebastian Burduja, că ar trebui să existe o colaborare între PUSL și PNL în Consiliul General al Municipiului București, după alegerile din 9 iunie, indiferent cine va ocupa funcția de primar general al Capitalei.

ADVERTISEMENT

„Nu este contracandidat (Burduja), ne-am intersectat, este un om cu bun simţ, care a avut un dialog cu mine civilizat. Suntem doi oameni civilizaţi. Şi eu ştiu să fiu civilizat, dacă sunt tratat ca atare. Ne-am intersectat în aproximativ trei puncte comune pentru dezvoltarea Bucureştiului.

Candidăm de la partide diferite, dar există viaţă şi după 9 iunie şi în Consiliul General trebuie să avem o colaborare, indiferent cine iese primar general, domnul Sebastian Burduja sau Cristian Popescu Piedone.

ADVERTISEMENT

„Finala se joacă între mine şi Sebastian Burduja”

Piedone a mai spus că sondajele nu dau realitatea în ce-i privește pe contracandidații săi, pentru că finala se va juca între el și Sebastian Burduja, în timp ce Gabriela Firea este pe „locul patru” iar Nicușor Dan, pe „locul trei”.

Despre Gabriela Firea, dacă vă luaţi după sondaje, vă spun sondajul real: este pe locul patru, pe locul trei e Nicuşor Dan, iar finala se joacă între mine şi Sebastian Burduja”, a declarat Piedone, la eveninentul organizat la  Bookfest.

ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone a reiterat faptul că în nici un caz nu se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei și că primarul general, Nicușor Dan, și PSD lansează astfel de „zvonuri”.

„Astea sunt zvonuri lansate de PSD, inclusiv de Nicuşor Dan. Nicuşor Dan că se retrage Sebastian Burduja, PSD că se retrage Piedone s-o susţină pe Firea”, a adăugat primarul Sectorului 5.

ADVERTISEMENT