News

Piedone, fostul primar al Sectorului 5, un nou mesaj din închisoare: ”Mi-e dor să văd bunici mulțumiți și copii fericiți”

La mai puțin de două săptămâni de când a fost încarcerat, fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, transmite un nou mesaj din închisoare.
24.05.2022 | 07:55
Piedone fostul primar al Sectorului 5 un nou mesaj din inchisoare Mie dor sa vad bunici multumiti si copii fericiti
Fostul primar al Sectorului 5, mesaj din închisoare pentru locuitorii Sectorului 5. Piedone: ”Voi îmi dați putere să sper”. Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, închis pe 12 mai după ce a fost condamnat definitiv în dosarul Colectiv, a transmis încă un mesaj din pușcărie, de această dată pentru locuitorii sectorului pe care l-a administrat în ultimii ani.

Fostul primar al Sectorului 5, mesaj din închisoare pentru locuitorii Sectorului 5. Piedone: ”Voi îmi dați putere să sper”

În ciuda faptului că nu au trecut nici două săptămâni de când a ajuns după gratii, Cristian Popescu-Piedone a făcut un obicei în a posta mesaje pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

Acum, fostul edil al Sectorului 5, care este plasat în carantină la Penitenciarul Rahova, timp de 21 de zile, a transmis un mesaj pentru cetățenii din Sectorul 5.

Piedone le-a mulțumit celor prezenți în fața Penitenciarului Rahova, pentru că au reușit să-i aducă un zâmbet pe față, simțindu-le dragostea și bunătatea.

ADVERTISEMENT

Fostul primar a mai precizat că îi este dor să pășească prin Sector, să meargă prin cartiere și să vorbească cu locuitorii despre problemele cu care se confruntă.

”Oameni buni, ma răsfățați cu dragoste și cu bunătate. Sunt zece zile de când n-am mai pășit prin Sector… Mi-e dor… Mi-e dor să merg la pas prin cartiere… Mi-e dor să urc de nebun pe schelele blocurilor și sa vorbesc cu oamenii care ies la ferestre.

ADVERTISEMENT

Mi-e dor să văd bunici mulțumiți și copii fericiți, la joaca în părculețe… Au fost doi ani minunați împreuna și m-am atașat de comunitate…

Dar, așa a fost să fie… Mi-e însă dor de VOI, oameni dragi. Foarte dor… (Dacă aveți timp, sa-mi scrieți și sa-mi spuneți ce mai faceți și cum mai este prin sector). Astăzi mi-ați adus flori, dragoste, putere și speranță la poarta închisorii.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc că nu m-ați uitat! Și vă îmbrățișez cu drag! Am înțeles că și buna mama Maria, pe care am cunoscut-o lângă o sacoșă cu verdeață, mi-a lăsat gândurile sale bune la poarta închisorii…”, scrie Piedone pe Facebook.

Primul mesaj al lui Piedone din închisoare, unul extrem de dur

Postarea din prezent a lui Piedone este total diferită de prima pe care a avut-o de după gratii. Pe 14 mai, fostul edil din Sectorul 5 i-a atacat dur pe dușmanii săi.

”Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării? Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie!

Vă întreb, orcilor: Chiar credeți că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!

I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați greșit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!” , a postat Cristian Popescu Piedone, pe Facebook, la mijlocul lunii.

ADVERTISEMENT