Alegeri 2024

Piedone, mesaj de Ziua Tineretului. „Pentru voi, cei pe care traiul vă obligă să munciți și astăzi, de ziua voastră”

Mesajul lui Piedone de Ziua Tineretului. „Pentru voi, cei care ați făcut chetă pentru câteva beri și un grătar cu mici, astăzi, de ziua voastră”
02.05.2024 | 22:29
Piedone mesaj de Ziua Tineretului Pentru voi cei pe care traiul va obliga sa munciti si astazi de ziua voastra
Piedone le-a adresat un mesaj de solidaritate tinerilor care se zbat în greutăți, de ziua lor / Foto: Facebook, Cristian Popescu Piedone
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei,  le-a adresat, joi, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, un mesaj de sprijin tinerilor pentru care viața nu a fost darnică și sunt obligați să muncească „de ziua lor”.

„Pentru voi, cei pe care traiul vă obligă să munciți și astăzi, de ziua voastră”

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Bucureștiului, a adresat un mesaj tinerilor, joi, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Tineretului.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe contul Facebook, Piedone a vorbit despre acei tineri care sunt nevoiți să muncească chiar de „ziua lor”, care stau acasă pentru că nu și-au permis o ieșire la munte sau la mare de 1 Mai.

„Pentru voi, cei pe care traiul vă obligă să munciți și astăzi, de ziua voastră. Pentru voi, cei care încă suspinați că nici anul acesta nu v-ați permis să cheltuiți pentru o scurtă distracție la munte sau la mare, și stați acasă astăzi, de ziua voastră”, se arată în postarea lui Piedone.

ADVERTISEMENT

„Tinerii cărora statul le închide prea multe uși în nas”

Mesajul lui Cristian Popescu a fost și pentru cei care se zbat să plătească rate la bănci pentru un apartament, pentru cei care abia au strâns bani de o bere și un grătar, celor care „statul le închide prea multe uși în nas”.

„Pentru voi, cei care sunteți mulțumiți că ați reușit să plătiți încă o rată la apartamentul contractat pe 30 de ani, chiar astăzi, de ziua voastră. Pentru voi, cei care ați făcut chetă pentru câteva beri și un grătar cu mici, astăzi, de ziua voastră. Pentru voi, tinerii cărora statul le închide prea multe uși în nas. Pentru voi, tinerii bogați în milioane de visuri bune, scrie candidatul PUSL.

ADVERTISEMENT

Piedone: „Să nu plecați capul, niciodată”

Tuturor acestor tineri, Piedone le-a urat la mulți ani, îndemnându-i să nu „plece capul”, să-ți iubească țara și să creadă în propriile visuri. „Vouă, tuturor tinerilor care munciți din greu aici sau dincolo, în pribegie, de ziua voastră vă urez LA MULȚI ANI!

Să fiți sănătoși!, Să credeți mereu în visurile voastre!, Să mergeți mereu înainte!, Să nu plecați capul, niciodată!,  Să iubiți România mereu, așa cum știu că o iubiți! Cu respect, primarul Piedone”, încheie Cristian Popescu.

ADVERTISEMENT