News

Piedone și-a deschis cont pe TikTok. Primul mesaj adresat bucureștenilor

Cristian Popescu Pedone mută bătălia pentru Primăria Generală pe platforma TikTok. „Vă aștept, pac-pac-pac, să înebunească lumea!”
05.04.2024 | 00:12
Piedone sia deschis cont pe TikTok Primul mesaj adresat bucurestenilor
Piedone spune că trebuie să-și „asume” TikTok-ul / Foto: Inquam Photos, George Călin
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, mută bătălia pentru Primăria Capitalei pe TikTok. Joi, Piedone a anunțat că și-a deschis cont pe platformă.

Cîrstoiu, pe Facebook deocamdată

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a anunțat, joi, că și-a deschis cont pe TikTok. Înainte de Piedone, și candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, a anunțat recent că și-a deschis cont pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Oameni, buni, bună ziua. Ați văzut foarte multe conturi pe TikTok. Toate spun Cristian Popescu Piedone, toate șeruiesc de fapt filmuțelele pe care le fac în Facebook, foarte bine, și le mulțumesc. Nu i-am contestat pentru că totul a fost pe pozitiv”, a postat Cristian Popescu pe TikTok.

„Vă aștept, pac-pac-pac, să înebunească lumea”

„Dar a venit și ziua în care să-mi asum TikTok-ul. Da, eu, Cristian Popescu Piedone, de astăzi voi avea cont pe TikTok. Despre ce să vorbim? Restul, vă aștept, pac-pac-pac, să înebunească lumea”.

ADVERTISEMENT

Potrivit specialițtilor, comunicarea politică și campaniile electorale s-au schimbat odată cu rețelele sociale. Rețelele de socializare și, înainte de acestea, dezvoltarea internetului, au făcut ca această comunicare să fie mai directă, fără „filtrele” mass-meda tradiționale, mai imediată și mai permanentă.

Dezbateri privind reglementarea, și în România

Și în România există o dezbatere cu privire la reglementarea TikTok, care avea anul trecut aproximativ 8 milioane de utilizatori în România, și a altor platforme de socializare.

ADVERTISEMENT

Luna trecută, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat că este nevoie de o reglementare a platformei TikTok în România, dar că țara noastră nu poate fi singurul actor în acest demers, trebuind luat în acord cu reglementările Uniunii Europene.