News

Piedone, viitorul primar al Capitalei?! Promisiunea lui Mitică pentru Dan Bittman, dacă va candida la Sectorul 1

Are Cristian Popescu Piedone șanse să ajungă viitorul primar general al Capitalei? Ce spune Mitică Dragomir despre lupta pentru București.
27.02.2024 | 11:02
Piedone viitorul primar al Capitalei Promisiunea lui Mitica pentru Dan Bittman daca va candida la Sectorul 1
Piedone, viitorul primar al Capitalei? Ce spune Mitică Dragomir. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat, la începutul acestei săptămâni, scenariul ca edilul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, să ajungă primar general al Capitalei.

Piedone, viitorul primar al Capitalei? Ce spune Mitică Dragomir

În direct la MAX Profețiile lui Mitică, ”Oracolul din Bălcești” a vorbit despre un subiect politic extrem de arzător și de intens discutat în aceste zile: alegerile locale din București. Mitică Dragomir a spus pe cine susține la primăria generală a Capitalei.

ADVERTISEMENT

Provocat să comenteze afirmația moderatorului Horia Ivanovici, care a spus că îl vede pe Piedone drept viitor primar al Bucureștiului, Mitică Dragomir a dezvăluit că îl va susține la ”generală” pe actualul edil de la Sectorul 5. Susținerea sa are însă la bază o condiție: să nu intre în cursă și Gabriela Firea.

Dacă nu participă doamna Firea, eu sunt cu Piedone și cu, o să râzi, cu ăsta, cu Nicușor Dan…. (…) dar Piedone bate tot”, a spus, luni, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Gabriela Firea va intra în lupta pentru primărie, Mitică Dragomir o asigură de tot sprijinul său. În caz contrar, fostul șef al LPF va fi alături de Piedone și, surpriză, de Nicușor Dan. Totuși, într-o eventuală ”finală” Piedone – Nicușor Dan, Mitică Dragomir înclină balanța spre primul.

Dacă concurează doamna Firea, voi fi alături de doamna Firea. Dacă concurează Piedone, sunt cu el și cu Nicușor Dan… în finală sunt cu Piedone.. Bine ar fi să fie el primar, că ăsta știe meserie”, explică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Promisiunea lui Mitică Dragomir pentru Dan Bittman, dacă va candida la Sectorul 1

Recent, în spațiul public a apărut informația conform căreia Dan Bittman ar fi fost inclus pe lista posibililor candidați ai AUR la Primăria Sectorului 1. Momentan, artistul nu a luat încă o hotărâre în această privință.

Întrebat despre un posibil scenariu ”Dan Bittman candidat la primăria Sectorului 1”, Dumitru Dragomir a făcut o promisiune curajoasă. I-a garantat solistului Holograf că îi va aduce un număr uriaș de voturi: 20.000.

ADVERTISEMENT

Bittman are notorietate și e și băiat deștept. Eu îl cunosc bine. Îi garantez lui Bittman aici, la televizor, că îi aduc cel puțin 20.000 de voturi eu, Mitică Dragomir. Este un om serios”, a afirmat Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care e live pe FANATIK.RO, lunea, de la ora 13:30.

Piedone, VIITORUL PRIMAR al Capitalei?!

ADVERTISEMENT