Sport

Pierde FCSB la „masa verde” Supercupa României cu Corvinul? Anunțul incredibil al lui Gigi Becali: „A vorbit Argăseală cu Burleanu”

Gigi Becali a declarat la FANATIK EURO că este tentat să joace fără U21 şi să sacrifice Supercupa pentru a trage un semnal de alarmă vis-a-vis de regula U21.
03.07.2024 | 17:21
Pierde FCSB la masa verde Supercupa Romaniei cu Corvinul Anuntul incredibil al lui Gigi Becali A vorbit Argaseala cu Burleanu
Pierde FCSB la „masa verde” Supercupa României cu Corvinul? Anunțul incredibil al lui Gigi Becali: „A vorbit Argăseală cu Burleanu”.
ADVERTISEMENT

FCSB şi Corvinul dau startul noului sezon cu Supercupa România, programată pe Ghencea, joi de la ora 20:00. La câteva zile de la eliminarea României la Euro 2024, un mare scandal este pe cale să înceapă.

Pierde FCSB la „masa verde” Supercupa României cu Corvinul?

Gigi Becali nu e de acord cu regula U21 şi vrea să tragă un semnal de alarmă în Supercupa României, pe care e gata să o sacrifice. Patronul FCSB vrea să înceapă fără niciun “under” în meciul cu Corvinul:

ADVERTISEMENT

Să vedem, a vorbit şi Vali Argăseală cu Burleanu, ne-a spus să nu fie scandal. Este posibil să ne înţelegem. Dar regula asta e distrugerea fotbalului românesc. 

La fotbal, părerea mea, ce am înţeles în ultimii 24 de ani de când sunt în fotbal… Şi o mică rotiţă pe care o schimbi, dacă nu e în angrenaj bun, nu merge treaba. Eu niciodată nu o să pot să fac o echipă competitivă pentru că am o rotiţă pe care trebuie să o bag acolo.

ADVERTISEMENT

“Eu sunt stăpânul României şi am eu nişte papagali pe acolo care votează ce spun eu, te oblig să creşti un jucător că vreau eu”

Eu trebuie să bag un jucător de 19 ani… Acum joc în Europa. Păi ştiu cu cine să joc dacă nu îi încerc pe Olaru, Băluţă, Ştefănescu, Miculescu, Popa? Să fac rotiţa. Eu sunt obligat să joc cu un jucător care nu îmi dă randament.

«Tu care eşti Becali şi bagi milioane de euro, nu mă interesează randamentul echipei tale. Eu sunt stăpânul României şi am eu nişte papagali pe acolo care votează ce spun eu, te oblig să creşti un jucător că vreau eu». 

ADVERTISEMENT

De fapt, ăla nici nu creşte. Dacă nu are valoare, cum să îl bag? Încerc cu pace. A fost frumos, aţi câştigat, aţi dres… Dar, acum hai să vedem ce facem pentru că nu mai merge aşa.

“Noi dacă am câştigat pe teren, tu trebuie să îmi dai trofeul. Apoi să mi-l iei la comisii”

Eu zic că e bine intenţionat. El crede că e bine aşa, dar nu e bine. O mică virgulă dacă schimbi din fotbal, totul se dă peste cap. Eu nu am vrut să respect în Supercupă, dar m-a sunat Mustaţă.

ADVERTISEMENT

Noi dacă am câştigat pe teren, tu trebuie să îmi dai trofeul. Apoi să mi-l iei la comisii. Îl iau, apoi mi-l iau ei şi eu îl câştig la TAS. Vreau să vorbesc şi cu galeria. Trebuie să reparăm nişte lucruri cu forţa, că nu se poate.

Avem o hârtie de la Rotaru, Şucu a spus că trimite şi el, o înştiinţare că de la meciul de Supercupă nu mai respectăm”, a spus Gigi Becali la FANATIK EURO.

Pierde FCSB la „masa verde” Supercupa României cu Corvinul? Anunțul incredibil al lui Gigi Becali: „A vorbit Argăseală cu Burleanu”

ADVERTISEMENT