Carousel hot news

“Pierdem puncte importante care ne puteau ajuta să fim în locurile de play off”

Antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, Florin Marin, consideră că echipa sa merita să cîştige după ocaziile avute în timpul jocului....
05.10.2015 | 23:25
ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, Florin Marin, consideră că echipa sa merita să cîştige după ocaziile avute în timpul jocului.

“După aspectul jocului consider că trebuia să cîştigăm. În prima repriză jocul a fost mai închis, dar în a doua ei s-au deschis şi am avut ocazii mai clare. Pierdem puncte importante care ne puteau ajuta să fim în locurile de play off. Nu sînt problme financiare la noi, este o întîrziere de doar două săptămîni”, a punctat tehnicianul.

Preşedintele bănăţenilor, Daniel Stanciu, a comentat ironic că se bucură din moment ce echipa sa este pe primul la greşeli de arbitraj comise împotriva lor.

ADVERTISEMENT

“Am avut gol valabil, penalty clar la Elek şi probabil a fost penalty pentru Petrolul la faza cînd s-a dat fault în atac. Este păcat că am pierdut puncte foarte uşor de-a lungul campionatului. Avem înţelegere, dar la noi la Poli Timişoara se întîmplă mereu. Cred că sîntem lideri la greşeli împotriva noastră. Sîntem şi noi pe primul loc la ceva”, a declarat Stanciu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri