Fotbal intern

Pierdere grea pentru Mirel Rădoi la naționala U21: “Sunt bine! Trebuie să ne calificăm”

Pierdere grea pentru Mirel Radoi la nationala U21 Sunt bine Trebuie sa ne calificam
ADVERTISEMENT

România U21 joacă de la ora 19:00 un meci extrem de important cu Țara Galilor, care ne poate aduce calificarea la un turneu final european de tineret după o așteptare de 20 de ani.

UPDATE, ora 18:30. Marco Dulca nu avea cum să lipsească de la meciul tricolorilor de la Cluj. El a venit la stadion alături de tatăl său, fostul internaţional, Cristi Dulca, şi a mers la vestiare să îşi încurajeze colegii. Dulca a oferit şi o declaraţie pentru FANATIK.RO: “Sunt bine. Mai durează până revin pe teren. Mă operez, apoi vedem. Le-am urat succes băieților. Trebuie să ne calificăm la Euro”.

ADVERTISEMENT

Vezi imaginile cu Marco Dulca în galeria foto


Mirel Rădoi are parte și de vești proaste. Marco Dulca, om important în angrenajul naționalei de tineret s-a accidentat în timpul unei partide jucate pentru echipa sa de club și este indisponibil încă două luni.

Marco Dulca s-a accidentat

Chiar dacă nu va mai putea evolua până în luna decembrie, Marco Dulca a venit la Cluj-Napoca pentru a-și încuraja coechipierii din tribună. Fotbalistul lui Swansea se va opera marți. Anunțul accidentării sale a fost făcut chiar de tatăl Cristi Dulca, fost jucător la Rapid și actual antrenor în Liga a 2-a la Energeticianul.

ADVERTISEMENT

“Se va opera marţi. E în aceeaşi situaţie ca a lui Chivu. Are nevoie de operaţie, iar în două luni va fi apt. E bine că nu are ligamentele afectate. A venit acum la Cluj să îi susţină pe colegii lui”, a spus Cristi Dulca la ProSport LIVE.

Cristi Dulca a vorbit și despre importanța partidei cu Țara Galilor. De notat faptul că tricolorii se pot mulțumi și cu un punct în acest joc, ținând cont că în ultima rundă vor avea meci cu modesta Liechtenstein.

ADVERTISEMENT

“Ţara Galilor nu mai are şanse la calificare, dar din câte am văzut băieţii sunt motivaţi şi vor trata meciul aşa cum trebuie. Avem experienţa de la U19 când aveam nevoie de un punct să ne calificăm, dar nu am reuşit…Jucătorii sunt conştienţi că această calificare este importantă pentru toată ţara.

Am încredere în ce s-a realizat în timpul lui Isăilă, iar continuitatea este importantă pentru ei. De la mijloc în sus avem valoare: Hagi, Man, Puşcan, Ivan. Fundaşii au confirmat şi ei. Nu trebuie să avem emoţie, dar trebuie să fim concentraţi”.

ADVERTISEMENT
Tags: