Sport

Edi Iordănescu l-a pierdut pe Mario Camora și l-a înlocuit cu Marius Ștefănescu. Fanatik confirmat. Update exclusiv

Continuă șirul ghinioanelor pentru Edi Iordănescu, în vederea meciurilor cu Andorra și Belarus, după accidentarea lui Mario Camora.
21.03.2023 | 09:45
Edi Iordanescu la pierdut pe Mario Camora si la inlocuit cu Marius Stefanescu Fanatik confirmat Update exclusiv
Edi Iordănescu l-a pierdut pe Mario Camora și l-a înlocuit cu Marius Ștefănescu. FOTO: frf.ro
ADVERTISEMENT
21-03-2023
07:49

Marius Ștefănescu, în locul lui Marioa Camora pentru meciurile cu Andorra și Belarus

Mario Camora nu poate evolua pentru naționala României în startul preliminariilor lui Euro 2024, astfel că portughezul nu mai face parte din lot pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

În locul căpitanului de la CFR Cluj, Edi Iordănescu a decis să îl convoace pe fotbalistul lui Sepsi, Marius Ștefănescu. Decizia selecționerului a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK încă de luni, 20 martie.

„Mario Camora nu va putea evolua în partidele cu Andorra și Belarus, primele din campania de calificare la EURO 2024. Fundașul CFR-ului a suferit o leziune musculară la meciul cu Rapid. Camora s-a prezentat în cantonamentul tricolorilor, însă controlul medical efectuat de staff-ul tricolorilor a arătat că acesta nu va putea fi recuperat pentru cele două partide. Astfel, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Marius Ștefănescu (foto), fotbalist legitimat la Sepsi OSK.

Staff-ul echipei naționale de fotbal îi urează lui Camora însănătoșire grabnică!”, se anunță într-un comunicat postat pe frf.ro.

FANATIK a aflat că Mario Camora nu va putea fi recuperat pentru meciurile „tricolorilor”. Chiar dacă s-a sperat într-o revenire rapidă a fundașului CFR-ului, s-a considerat ca folosirea sa e o decizie riscantă pentru sănătatea căpitanului campioanei României.

Edi Iordănescu l-a pierdut și pe Mario Camora

Ghinioanele continuă pentru Edi Iordănescu la debutul în preliminariile Euro 2024. Selecționerul României l-a pierdut și pe Mario Camora, pentru meciurile României cu Andorra și Belarus. Acum, el a rămas fără toți fundașii stânga, rând pe rând devenind indisponbili din cauza accidentărilor Nicușor Bancu, Bogdan Vătăjelu și Mario Camora.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că selecționerul, cel mai probabil, îl va convoca pe Marius Ștefănescu, jucătorul lui Sepsi, pentru că are nevoie de un fundaș stânga de picior stâng și care poate să joace într-un sistem cu 4 fundași.

Mai mult decât atât, Edi Iordănescu a mai avut încă o problemă cu jucătorii accidentați, însă pe alt post. Este vorba despre postul de atacant, acolo unde George Pușcaș fusese convocat inițial. Atacantul celor de la Genoa s-a accidentat și nu a fost prezent nici la ultimul meci din campionat al „grifonilor”, cu Brescia, scor 3-0.

ADVERTISEMENT

Marius Ștefănescu a debutat deja pentru naționala României

Marius Ștefănescu a debutat deja pentru naționala României, într-un meci de pe teren propriu, cu Muntenegru, scor 0-3. Acesta a jucat și în partida amicală cu Republica Moldova, scor 5-0.

În actualul sezon, Marius Ștefănescu a continuat să aibă evoluții bune la Sepsi, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere 7 pase decisive în 27 de meciuri, jucate în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Imediat după convocarea la națională, Marius Ștefănescu oferea un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care vorbea despre drumul său spre succes: „Rămân modest și încerc să îmi fac bine treaba, când voi marca va fi bine atât pentru mine, cât și pentru echipă. Dacă îmi propun obiective și nu le realizez este mai mare dezamăgirea”.

„Este un vis îndeplinit pentru mine, toți fotbaliștii își doresc să ajungă echipa națională, chiar și de atunci când începi să faci primii pași din carieră.

ADVERTISEMENT

Cred că seriozitatea pe care am avut-o la antrenamente, munca din fiecare și încrederea m-au ajutat să am această formă”, spunea Marius Ștefănescu pentru FANATIK.

  • 24 de ani are Marius Ștefănescu
  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit transfermarkt.com

  • Cota exclusivă FORTUNA: 2,54 este cota pentru „PsF X” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT