Sport

Pierdere grea pentru CSM Bucureşti! O vedetă şi-a anunţat plecarea de la echipă

CSM Bucureşti va suferi o pierdere importantă la finalul sezonului. Malin Aune a anunţat că va pleca de la echipă, după două sezoane petrecute la Bucureşti.
23.10.2022 | 23:00
Pierdere grea pentru CSM Bucuresti O vedeta sia anuntat plecarea de la echipa
Pierdere grea pentru CSM Bucureşti! O vedetă şi-a anunţat plecarea de la echipă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CSM Bucureşti are un start excelent de sezon, atât în Liga Florilor, cât şi în Champions Legue. “Tigroaicele” au suferit singura înfrângere de până acum în meciul de la Kristiansand, cu deţinătoarea Ligii Campionilor, Vipers.

Pierdere grea pentru CSM Bucureşti! Malin Aune şi-a anunţat plecarea de la echipă

La finalul sezonului, “tigroaicele” vor pierde una dintre jucătoarele importante. Este vorba de Malin Aune, extrema dreaptă a celor de la CSM Bucureşti şi a naţionalei Norvegiei. Anunţul a fost făcut de sportivă pe Instagram:

ADVERTISEMENT

“Perioada mea la CSM Bucureşti a fost extraordinară, dar am decis să nu îmi prelungesc contractul la finalul sezonului din cauza distanţei mari care mă desparte de familia mea. 

Sunt recunoscătoare pentru toţi prietenii buni, colegii şi fanii pe care i-am întâlnit. Sunt fericită că mai avem un sezon lung împreună. O să dau totul pentru restul sezonului la CSM Bucureşti şi hai să ne îndeplinim toate obiectivele pe care le-am setat! Hai tigroaicele”, a fost mesajul lui Malin Aune.

ADVERTISEMENT

Norvegianca a semnat în vara anului 2021 cu CSM Bucureşti!

Malin Aune a venit la CSM Bucureşti alături de colega din naţionala Norvegiei, Emilie Hegh Arntzen. Transferurile au fost anunţate în exclusivitate de FANATIK în luna ianuarie a anului 2021.

Handbalista din Norvegia a venit la CSM Bucureşti de la Vipers Kristiansand, echipă la care a evoluat anterior în patru sezoane. A câştigat Liga Campionilor în sezonul 2020-2021.

ADVERTISEMENT

Cele trei norvegience de la CSM Bucureşti, Malin Aune, Emilie Hegh Arntzen şi Marie Davidsen sunt convocate la echipa naţională pentru Campionatul European care va avea loc în luna noiembrie.

CSM Bucureşti, în grafic după prima parte a sezonului

CSM Bucureşti este pe locul doi în Liga Florilor, la două puncte de liderul Gloria Buzău, singura echipă cu punctaj maxim. În Champions League, “tigroaicele” sunt pe locul trei, cu 9 puncte, tot atâtea ca şi Bietigheim şi Vipers, primele două clasate.

ADVERTISEMENT

Handbalul feminin de club ia o pauză de o lună, dedicată pentru desfăşurarea Campionatului European. În luna decembrie se vor relua confruntările de pe plan intern şi din Liga Florilor.

  • 27 de ani are Malin Aune
  • 2021 este anul în care Aune a câştigat Liga Campionilor alături de Vipers
ADVERTISEMENT