Sport

Pierdere grea pentru Dinamo înaintea meciurilor cruciale din Champions League! Saeid Heidarirad, accidentat grav. Exclusiv

Saeid Heidarirad este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Dinamo. Portarul s-a accidentat grav în confruntarea cu Porto şi va avea o perioadă mai lungă de indisponibilitate.
16.10.2021 | 09:15
Pierdere grea pentru Dinamo inaintea meciurilor cruciale din Champions League Saeid Heidarirad accidentat grav Exclusiv
Pierdere grea pentru Dinamo înaintea meciurilor cruciale din Champions League! Saeid Heidarirad, accidentat grav. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut cu 32-36 confruntarea cu Barcelona din etapa a patra a Ligii Campionilor. “Dulăii” au două puncte în grupa B, însă trebuie să se descurce pentru o perioadă mai lungă fără unul dintre cei mai buni jucători.

Portarul iranian Saeid Heidarirad a suferit o accidentare la gleznă în meciul din etapa precedentă a Ligii Campionilor, împotriva celor de la Porto. El a ieşit cu o pungă mare de gheaţă pe gleznă şi abia putea să pună piciorul pe jos.

ADVERTISEMENT

Pierdere grea pentru Dinamo înaintea meciurilor cruciale din Champions League! Saeid, accidentare gravă

Din informaţiile FANATIK, accidentarea lui Saeid este una foarte serioasă. Iranianul trebuie să facă o serie de investigaţii suplimentare, iar apoi medicii vor putea să îi spună cât va fi durata recuperării.

În confruntarea cu Barcelona, la Dinamo a apărat pe tot parcursul meciului un singur portar: Khalifa Ghedbane. Goalkeeper-ul adus de la Vardar Skopje mai are şi el nevoie de o perioadă de adaptare la noua formaţie.

ADVERTISEMENT

Ghedbane, singurul portar din lotul lui Dinamo cu experienţă în Champions League

Însă, Xavi Pascual se confruntă cu probleme mari în poartă, în lipsa lui Saeid. Dacă în campionat, “dulăii” îşi permit să abordeze meciurile cu Ghedbane şi tânărul Lazăr în poartă, nu acelaşi lucru se poate spune despre meciurile din Champions League.

În Ligă, Dinamo speră să prindă un loc calificant din grupe, iar meciurile cu contracandidatele pentru locul 5 sau 6 sunt extrem de echilibrate şi eficacitatea portarilor se poate dovedi decisivă în aceste meciuri.

ADVERTISEMENT

Meci important pentru “dulăi” împotriva celor de la Motor

Săptămâna viitoare, Dinamo joacă împotriva celor de la Motor Zaporojie, într-un meci cheie pentru calificarea în play-off. “Dulăii” nu sunt la nivelul în care să poată emite pretenţii cu Barcelona, PSG sau Veszprem, granzi ai Europei, iar în aceste condiţii meciurile cu adversari mai abordabili sunt vitale pentru calificarea mai departe.

Dinamo a reuşit surpriza în prima etapă, când a învins Vive Kielce, scor 32-29, “dulăii” au pierdut cu PSG, Porto şi Barcelona. Dacă înfrângerile cu PSG şi Barca au fost programate, eşecul cu lusitanii a fost unul dureros.

ADVERTISEMENT

“Dulăii” au ratat o şansă bună de a aduna puncte în faţa unei contracandidate la calificare. Însă sezonul în Champions League este lung şi oficialii speră ca Saeid să revină cât mai rapid între buturi, altfel misiunea se va dovedi şi mai dificilă.

Saeid a depus actele pentru a deveni cetăţean român!

Saeid Heidarirad este unul dintre jucătorii cheie de la Dinamo în ultimii ani. Ajuns la echipă în 2017, iranianul a devenit rapid un idol pentru galeria “câinilor”.

Portarul celor de la Dinamo a depus actele pentru a deveni cetăţean român. Este unul dintre primii fani care au aderat la programul DDB, plătind bani pentru a susţine şi financiar echipa de fotbal, aflată într-o situaţie delicată.

  • 31 de ani are Saeid Heidarirad
  • 2017 este anul în care Saeid a semnat cu Dinamo

 

ADVERTISEMENT