Sport

Pierdere grea pentru FCSB pe final de play-off! Un titular s-a accidentat şi va rata următoarele meciuri. Exclusiv

FCSB a suferit o pierdere importantă în lupta pentru titlu. Din informaţiile FANATIK, Paulo Vinicius s-a accidentat şi va sta pe bară în următoarele săptămâni.
20.04.2022 | 10:58
Pierdere grea pentru FCSB pe final de playoff Un titular sa accidentat si va rata urmatoarele meciuri Exclusiv
Paulo Vinicius, alături de coechipieri după marcarea unui gol. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 în Gruia şi s-a apropiat la două puncte de CFR Cluj, cu cinci etape înainte de final. Roş-albaştrii au recuperat 5 puncte în primele cinci etape din play-off faţă de echipa lui Dan Petrescu.

Pierdere grea pentru FCSB pe final de play-off! Paulo Vinicius s-a accidentat şi ratează următoarele meciuri

Însă, roş-albaştrii au primit o lovitură importantă. Din informaţiile FANATIK, Paulo Vinicius s-a accidentat înaintea duelului cu CFR Cluj şi va sta departe de gazon următoarele două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Astfel, cel mai probabil, fundaşul central va rata confruntările cu Farul Constanţa şi FC Argeş, fiind aşteptat să revină în etapa a 8-a din play-off în derby-ul din Bănie cu Universitatea Craiova.

Fundaşul brazilian a ratat şi primele meciuri din play-off

Paulo Vinicius a avut probleme cu accidentările în actuala stagiune. Fotbalistul roş-albaştrilor a ratat şi meciurile tur din play-off cu Farul Constanţa şi FC Argeş din cauza unei întinderi suferite în finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

A fost integralist cu Universitatea Craiova şi FC Voluntari înainte să se accidenteze din nou şi să fie lăsat în afara lotului pentru meciul cu CFR Cluj, câştigat cu 1-0 de FCSB graţie golului marcat de Tavi Popescu.

Cuplul de fundaşi Miron-Cristea, folosit de FCSB şi în următoarele meciuri

La confruntarea din Ardeal, Toni Petrea a fost nevoit să îl titularizeze pe Andrei Miron în locul lui Paulo Vinicius şi, cel mai probabil cuplul Miron-Cristea va fi folosit de antrenorul roş-albaştrilor şi în următoarele etape.

ADVERTISEMENT

Paulo Vinicius are şansa de a deveni pentru a cincea oară consecutiv campion al României. A câştigat alături de CFR Cluj precedentele patru campionate, iar în vară a făcut pasul la rivala FCSB după ce a fost îndepărtat din Gruia.

Vinicius a venit să câştige titlul şi cu FCSB: “Nu au mai câștigat de mult titlul și eu am venit pentru asta”

De altfel, în momentul în care a semnat cu FCSB, Paulo Vinicius a spus că a venit să pună umărul la câştigarea unui nou titlu după o pauză de şapte ani: “FCSB e un club mare. Am venit aici pentru că e o echipă mare și să pot câștiga titlul.

ADVERTISEMENT

Nu au mai câștigat de mult titlul și eu am venit pentru asta. Eu trebuie să marchez, trebuie să ajut. Pe stadion, fanii trebuie să ne ajute pe noi tot meciul și o să vedem cum o să se întâmple”,  spus Vinicius în momentul în care a semnat contractul cu FCSB.

Paulo Vinicius a adunat 25 de jocuri în tricoul roş-albaştrilor în actuala stagiune reuşind să marcheze două goluri şi să dea o pasă decisivă. Într-un singur meci nu a fost integralist, fiind schimbat în meciul cu Farul din finalul sezonului regulat din cauza unei accidentări.

  • 37 de ani are Paulo Vinicius
  • 4 titluri de campion a câştigat brazilianul în România

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,80 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT