VIDEO. Lucescu ia SUPERCUPA la debut! Prima reacţie a românului

Marian Popovici   
in Stiri sportive
24/07/2016, 00:07
VIDEO. Lucescu ia SUPERCUPA la debut! Prima reacţie a românului GALERIE FOTO

UPDATE, ora 23:43 / Mircea Lucescu a vorbit după Supercupa cîştigată cu Zenit la primul meci: “Primul joc e mereu dificil, a fost multă emoţie, avînd în vedere că e primul meu meci în Rusia şi că jucam împotriva campioanei. E un rezultat important şi ne dă speranţe că ne putem realiza obiectivele.

Supercupa înseamnă mult pentru imaginea clubului. Fiecare jucător a arătat ambiţie şi am controlat jocul. Avem nevoie de răbdare, de timp. Pînă la urmă, am realizat obiectivul. Totuşi, am fi putut să mai marcăm, am avut ocazii. Încă nu sîntem gata 100% şi am arătat cîteva carenţe din punct de vedere fizic. Dar, a fost un meci spectaculos”, a declarat Lucescu la finalul meciului pentru site-ul oficial al clubului.


UPDATE, 20:54 / Primul meci şi primul trofeu pentru Mircea Lucescu la Zenit Sankt Petersburg. Echipa antrenată de “Il Luce” a cîştigat Supercupa Rusiei după ce a învins cu 1-0 campioana ŢSKA Moscova. Un debut foarte bun pentru Lucescu. Românul îşi începe cu dreptul mandatul. 

VEZI VIDEO:


FINAL DE MECI! Zenit St. Petersburg cîştigă Supercupa Rusiei după ce a învins cu 1-0 ŢSKA Moscova. 

Start în partea secundă

PAUZĂ! Zenit conduce din minutul 22 prin golul lui Mauricio 

Min. 22: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Zenit! Mauricio deschide scorul pentru echipa lui “Il Luce”

START DE MECI 

UPDATE 18:54 / În cîteva minute, Mircea Lucescu va debuta într-un meci oficial pe banca lui Zenit St. Petersburg. Românul are şansa de a cîştiga primul trofeu la prima confruntare, Supercupa Rusiei, disputată împotriva lui Spartak Moscova.

Echipele de start:

tsk


Mircea Lucescu debutează pe banca lui Zenit Sankt Petersburg sîmbătă, de la ora 19:00 în Supercupa cu ŢSKA Moscova. După meciul de azi, “Il Luce” ar putea rămîne fără unul din cei mai importanţi jucători, Axel Witsel. 

A vorbit cu cei din club şi a cerut să plece. Are două oferte din Italia şi două din Anglia. Clubul pune mare preţ pe el, pentru că este un jucător bun şi este şi internaţional belgian. Poate juca bine la multe echipe”, a spus Lucescu despre Witsel.

Axel Witsel, în vîrstă de 27 de ani e cotat la 25 de milioane de euro. Mijlocaşul a semnat cu Zenit în 2012 pentru 40 de milioane de euro. Belgianul intră în ultimul an de contract cu Zenit şi are oferte de la Inter, Juventus, Liverpool şi Chelsea.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali e nemulţumit de Qaka: “Nu prea a trecut testele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×