Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pierdere imensă pentru Mihai Rotaru: ce „transfer de milioane” a ratat Elvir Koljic! Video Exclusiv

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, a dezvăluit la Fanatik Superliga că a avut o ofertă de milioane de euro din Bundesliga pentru Elvir Koljic.
14.11.2022 | 14:06
Pierdere imensa pentru Mihai Rotaru ce transfer de milioane a ratat Elvir Koljic Video Exclusiv
Mihai Rotaru a pierdut milioane de euro după ce Elvir Koljic s-a accidentat și a ratat transferul în Bundesliga. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic, măcinat de accidentări, s-a rupt ultima oară la începutul lunii septembrie, după meciul pierdut de Universitatea Craiova cu Hermannstadt, scor 0-1. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, când va reveni vârful bosniac, dar a vorbit și despre oferta măreață pe care a primit-o în 2020, când Koljic s-a accidentat grav.

Mihai Rotaru, pierdere financiară imensă după accidentarea lui Elvir Koljic din 2020

Elvir Koljic s-a accidentat grav în urmă cu aproximativ doi ani într-un meci al Universității Craiova contra celor de la Poli Iași. Ovidiu Mihalache, fundaș atunci la Poli Iași, a avut o intervenție brutală asupra lui Elvir Koljic.

ADVERTISEMENT

Vârful bosniac, care traversa o formă de zile mari în tricoul „Științei”, a fost nevoit să stea pe bară o lungă perioadă de timp. Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a dezvăluit că accidentarea i-a dat peste cap planurile.

„Koljic a revenit la program normal. Există o probabilitate mare ca la sfârșitul acestei perioade de vacanță el să fie în lotul de 20. Cea mai serioasă accidentare a fost când i-a rupt Mihalache piciorul și care, acum pot să spun, urma să plece în acel moment”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS.

Mihai Rotaru, dezvăluiri la Fanatik Superliga: „L-am fi transferat pe Koljic pentru 9 milioane de euro”

Fără să dea vreun nume, Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că pe urmele lui Koljic se afla o echipă din Bundesliga. Suma de transfer fusese stabilită undeva la 9 milioane de euro.

„Urma să plece în Bundesliga. L-am fi transferat undeva la 9 milioane de euro. Era golgheterul echipei în ultimii doi ani de zile, plus că venise golgheter din Bosnia și era un animal de om. Despre ce discutăm? Aduceți-vă aminte de Koljic”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, l-a întrebat pe patronul Universității Craiova, dacă Elvir Kolijc va putea reveni la forma care l-a consacrat în lotul echipei din Bănie. Mihai Rotaru s-a arătat optimist și a dat exemplu cazul lui Nicușor Bancu.

Elvir Koljic va reveni în formă. Anunțul lui Mihai Rotaru la Fanatik Superliga

„Trebuie să o facă (n.r. să revină în formă) și o va face. Trebuie să-i vină foamea de performanță. Dacă trage din dinți cu siguranță. Cel mai bun exemplu este Bancu. Nicușor Bancu a suferit una dintre cele mai teribile accidentări din fotbalul românesc, după acea accidentare a ajuns la echipa națională.

ADVERTISEMENT

În ultimele trei meciuri de calificare a fost cel mai bun jucător al echipei naționale, cu cele mai bune reușite. Practic a dus în spate din punct de vedere al rezultatului. Sigur că toți jucătorii au contribuit la echipa națională.

Dacă Bancu a făcut chestia asta, cu o accidentare de nouă luni de zile, atunci Elvir Koljic poate să o facă”, au fost cuvintele lui Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

  • 33 de goluri în 102 partide sunt cifrele lui Koljic în tricoul „Științei”
  • O cupă și o supercupă sunt trofeele lui Koljic alături de Universitatea Craiova.
ADVERTISEMENT