Pierdere importantă pentru Mircea Rednic! Klimavicius s-a accidentat în meciul Dinamo – Chiajna și a rezistat pe teren 12 minute

Iuliana Spirache    Cristi Coste   
în Dinamo
05/04/2019, 22:07
Pierdere importantă pentru Mircea Rednic! Klimavicius s-a accidentat în meciul Dinamo – Chiajna și a rezistat pe teren 12 minute
Linas Klimavicius s-a accidentat în meciul jucat de Dinamo contra celor de la Chiajna

Pierdere importantă pentru Mircea Rednic după ce Linas Klimavicius, unul dintre oamenii de bază din lotul lui FC Dinamo București, s-a accidentat în minutul 11 al partidei jucate de gruparea “câinilor” pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Klimavicius s-a accidentat în meciul Dinamo – Chiajna

Linas Klimavicius a fost folosit titular de Mircea Rednic în meciul Dinamo – Concordia Chiajna, din etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1 Betano, dar lituanianul în vârstă de 29 de ani s-a accidentat la doar 11 minute de la startul partidei.

Fundașul central care a ajuns la Dinamo pe 23 ianuarie 2019 nu a mai putut continua și i-a cerut lui Mircea Rednic să îl înlocuiască. Astfel, în minutul 12 a fost schimbat cu Ricardo Grigore. Lituanianul a mai urmărit de pe margine câteva faze din meciul cu Concordia Chiajna, iar apoi s-a îndreptat către zona vestiarelor.

Linas Klimavicius, titular în 9 meciuri pentru Dinamo

De când a ajuns la Dinamo București, Linas Klimavicius a jucat în 9 meciuri pentru gruparea pregătită de Mircea Rednic și în toate cele 9 a fost titular. Mai mult, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a înscris un gol pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Închide ×