Sport

Pierdere importantă pentru Universitatea Craiova înainte de derby-ul cu FC U Craiova 1948. Un titular nu mai poate juca în acest an. Exclusiv

Universitatea Craiova nu se va putea baza pe un jucător important în derby-ul cu FC U Craiova 1948. De asemenea, fotbalistul accidentat nu va mai evolua în 2022.
03.12.2022 | 11:53
Pierdere importanta pentru Universitatea Craiova inainte de derbyul cu FC U Craiova 1948 Un titular nu mai poate juca in acest an Exclusiv
Universitatea Craiova a înregistrat o pierdere importantă în lot pentru restul anului. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 se înfruntă în derby-ul etapei a 19-a din SuperLiga. Formația pregătită de Mirel Rădoi nu se va putea baza pe Giedrius Arlauskis în derby-ul contra echipei finanțate de Adrian Mititelu. Din informațiile FANATIK, portarul lituanian s-a accidentat și va lipsi pentru tot restul anului.

Giedrius Arlauskis s-a accidentat în pauza cauzată de Campionatul Mondial și nu va mai apăra în 2022 pentru Universitatea Craiova

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 19:00, are loc derby-ul oltean dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948, meci care este prins între două optimi de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Mirel Rădoi l-a pierdut pe lângă Nicușor Bancu, Ivan Martic și Valerică Găman și pe Giedrius Arlauskis. Portarul lituanian nu s-a aflat în lot nici pentru meciul restanță cu Chindia Târgoviște de la mijlocul săptămânii, scor 1-1.

Arlauskis s-a accidentat în pauza de 3 săptămâni, cauzată de Campionatul Mondial din Qatar, iar pe lângă faptul că nu va apăra în derby-ul cu FC U Craiova 1948, lituanianul va absenta din lot pentru tot restul anului.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu, cea mai importantă absență pentru Rădoi în derby-ul cu FC U Craiova 1948

Nicușor Bancu fusese convocat de Edi Iordănescu pentru cele două meciuri amicale din luna noiembrie ale naționalei României. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani s-a accidentat grav în meciul cu Rapid și a fost înlocuit de Bogdan Vătăjelu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Verdictul a fost crunt pentru internaționalul român, care a fost titular în derby-ul din tur între Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948. Bancu a fost supus unei intervenții chirurgicale și are nevoie de o perioadă de pauză între 4 și 6 luni.

ADVERTISEMENT

Pentru meciul cu FC U Craiova 1948, Mirel Rădoi a anunțat la conferința de presă premergătoare partidei că nu se va putea baza nici pe Ivan Martic și Valerică Găman. De asemenea, din lot va lipsi titularul de drept în defensiva oltenilor, Vladimir Screciu care a văzut cartonașul roșu în meciul cu Chindia.

Mirel Rădoi, mesaj clar înainte de Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: „Cel mai important meci al sezonului”

Mirel Rădoi a vorbit înainte de meciul tensionat cu FC U Craiova 1948. Fostul selecționer al României consideră că derby-ul cu formația antrenată de Nicolo Napoli va fi cel mai important meci al sezonului pentru „alb-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

„Ne așteaptă derby-ul orașului dintre Universitatea Craiova și FC U, care va fi un meci destul de disputat, indiferent de punctele pe care le are fiecare echipă și locul din clasament. Va fi o partidă a orgolilor și sperăm câ atât pe teren, cât și în tribune va fi spectacol, așa cum au făcut suporterii noștri la meciul cu Rapid.

Sunt sigur că mâine seară va fi o atmosferă incendiară, sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor suporterilor și la nivelul acestui derby.

Și dacă nu au trecut (n.r. peste remiza cu Chindia), ne așteaptă un meci atât de important încât trebuie să uităm tot și problemele pe care le avem acasă. Cel mai important meci al acestui sezon este partida de mâine seară”, a declarat Mirel Rădoi.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT