Sport

Pierdere importantă pentru Universitatea Craiova! Un titular s-a accidentat și ratează partida cu Zorya Luhansk. Exclusiv

Unul dintre titularii Universității Craiova s-a accidentat în timpul înfrângerii cu Rapid București, scor 0-1, și poate rata confruntarea cu Zorya Luhansk.
01.08.2022 | 12:34
Pierdere importanta pentru Universitatea Craiova Un titular sa accidentat si rateaza partida cu Zorya Luhansk Exclusiv
Pierdere importantă pentru Universitatea Craiova! Un titular riscă să rateze partida cu Zorya Luhansk. Exclusiv. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Partida Zorya Luhansk – Universitatea Craiova este programată joi, de la ora 20:30, pe stadionul din orașul polonez Lublin. Un jucător important al „alb-albaștrilot” s-a accidentat și riscă să lipsească din lotul oltenilor pentru confruntarea cu formația ucraineană.

Universitatea Craiova, pierdere importantă înaintea partidei tur cu Zorya Luhansk

După eliminăriile rușioane din ultimii ani, Universitatea Craiova își dorește să aibă un parcurs cât mai lung în Conference League. Adversara oltenilor din turul trei preliminar din Conference League, Zorya Luhansk, au câștigat categoric în ultimul amical din această vară, scor 7-1.

ADVERTISEMENT

Unul dintre titularii „alb-albaștrilor” poate rata partida tur cu Zorya Luhansk, după accidentarea suferită în timpul meciului cu Rapid. Valerică Găman a acuzat probleme musculare în repriza secundă a confruntării de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Fundașul central al oltenilor a încercat să continue partida, însă durerile nu i-au permis să rămână pe terenul de joc. Fotbalistul „juveților” a fost înlocuit de către brazilianul Raul Silva în minutul 60 al confruntării cu Rapid București.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Valerică Găman este suspect de ruptură musculară și are șanse minime să facă deplasarea cu lotul oltenilor în Polonia. Recuperarea completă a fundașului Universității Craiova va dura cel puțin trei săptămâni, astfel că el va rata și manșa secundă a dublei cu Zorya.

Universitatea Craiova va face deplasarea în Polonia cu un charter, iar plecarea din aeroportul din Bănie va fi marți dimineața. Jucătorii „alb-albaștrilor” se vor întoarce joi în Bănie, după sfârșitul partidei tur împotriva celor de la Zorya Luhansk.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint: „Trebuie să ne conectăm repede pe ce avem de făcut în Polonia”

Antrenorul Universității Craiova își dorește ca elevii săi să aibă o atitutidine pozitivă cu Zorya Luhansk. La sfârșitul partidei cu Rapid Bucrești, scor 0-1, Laszlo Balint a declarat că oltenii trebuie să fie mult mai eficienți în confruntarea cu formația ucraineană.

„Trebuie să ne conectăm repede pe ce avem de făcut în Polonia. Am arătat că putem produce un fotbal bun, dar trebuie să fim mai eficienți. Echipa și-a dorit foarte mult, dar Rapid, după ce a înscris, a închis jocul. Au fost și erori tehnice”, a spus Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

„Victoriile aduc altă stare de spirit, la fel ca și înfrângerile. Trebuie să vedem ce nu a funcționat și să reacționăm cât mai bine în meciul de joi. Găman s-a accidentat, Ivan a jucat cu injecții, trebuie să gestionăm foarte bine această perioadă”, a declarat antrenorul oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru Zorya Luhansk – Universitatea Craiova: 1,70 este cota pentru ”sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT