Sport

Pierdere mare pentru FC U Craiova 1948! Un titular indiscutabil s-a accidentat și ratează derby-urile cu CFR Cluj și FCSB

FC U Craiova 1948 a anunțat că fundașul grec Kyriakos Papadopoulos a suferit o ruptură musculară și va fi indisponobil o perioadă lungă de timp.
19.10.2022 | 15:53
Pierdere mare pentru FC U Craiova 1948 Un titular indiscutabil sa accidentat si rateaza derbyurile cu CFR Cluj si FCSB
Pierde mare pentru FC U Craiova! Unul dintre titulari s-a accidentat și ratează derby-urile cu CFR Cluj și FCSB. sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 pierde unul dintre cei mai importanți jucători, pentru derby-urile cu CFR Cluj și FCSB. Formația din Bănie a anunțat că stoper-ul grec Kyriakos Papadoupoulos a suferit o ruptură musculară în timpul confruntării cu FC Botoșani, scor 0-1, și este indisponibil o vreme

Probleme pentru FC U Craiova 1948! Kyriakos Papadopoulos s-a accidentat și ratează derby-urile cu CFR Cluj și FCSB

FC U Craiova 1948 traverează o perioadă dificilă în SuperLiga, unde a obținut doar un singur punct în ultimele patru etape. După plecarea lui Marius Croitoru, oltenii sunt conduși de pe banca tehnică de Florin Drăgan și Paul Răducan până la numirea unui nou antrenor.

ADVERTISEMENT

Cei doi tehnicieni au primit vești proaste înaintea confruntării cu FC Hermannstadt din SuperLiga. Staff-ul medical al oltenilor i-a anunțat că fundașul grec Kyriakos Papadopoulos a suferit o ruptură musculară în ultima partidă de campionat și va fi indisponisibil pentru următoarele 45 de zile.

Astfel, Kyriakos Papadoupoulos va rata partidele cu FC Hermannstadt, Farul Constanța, CFR Cluj și FCSB. Transferat în această vară la FC U Craiova 1948, apărărtorul elen a devenit rapid unul dintre cei mai importanți jucători din defensiva formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

Kyriakos Papadoupoulos a strâns nouă partide în tricoul „alb-albaștrilor”, iar în șapte dintre acestea a fost folosit titular. Înaintea transferului la FC U Craiova, fundașul grec a avut numeroase probleme medicale, motiv pentru care nu a reușit să se impună la Atromis Atena.

„Kyriakos Papadopoulos a suferit în ultima partidă de campionat o ruptură musculară și va fi indisponibil pentru următoarele 45 zile. Însănătoșire grabnică, Papa!”, se arată în comunicatul celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui FC U Craiova 1948, dezămăgiți de ultimele rezultate: „Facem greșeli din toate punctele de vedere”

După remiza obținută cu Dinamo București, scor 0-0, jucătorii lui FC U Craiova s-au arătat dezamăgiți de forma echipei din ultimele meciuri. Vlad Achim a declarat că oltenii nu sunt destul de concentrați și se așteaptă să existe probleme în toate meciurile, dacă vor continua cu aceași atitudine.

„Continuăm jocurile foarte slabe, pierdem dueluri, pierdem mingi, facem greșeli din toate punctele de vedere. În condițiile asta, e normal să avem probleme cu toate echipele. Nu e prima dată când intrăm prea relaxați, trebuie să discutăm cu toții, pentru că așa nu se mai poate.

ADVERTISEMENT

Jocul e rușinos de mai multe etape, mai ales că nu există reacție, pur și simplu nu se schimbă nimic. Când intri în teren joci pentru tine, că ești fotbalist, nu ai tu treabă ce se întâmplă cu staff-ul tehnic, în teren trebuie să-ți câștigi tu duelul personal, să-ți respecți meseria de fotbalist”, a declarat Vlad Achim la sfârșitul partidei cu Dinamo.

ADVERTISEMENT