Sport

Pierdere mare pentru FCSB! Gigi Becali nu îi va prelungi contractul unui membru esențial din staff

Gigi Becali nu îi va prelungi contractul unuia dintre cei mai vechi componenți ai FCSB-ului, fiind o pierdere mare, care trebuie suplinită imediat de latifundiar.
11.06.2024 | 11:16
Pierdere mare pentru FCSB Gigi Becali nu ii va prelungi contractul unui membru esential din staff
Gigi Becali se desparte de un vechi component al staff-ului / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a luat campionatul după o pauză de nouă ani, iar acum face restructurări de lot și staff. Gigi Becali a anunțat transferuri mari, dar acestea întârzie să apară, aducând doar două nume până acum.

OUT după 5 ani la FCSB

Ovidiu Petre este un fost fotbalist cu prezențe în naționala României, care după retragere s-a reprofilat. Fostul mijlocaș defensiv a dorit să devină antrenor secund, dar a ocupat o altă funcție pentru cinci ani.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător a îndeplinit funcția de analist video pentru FCSB din anul 2019, fiind un component cu „ștate vechi“. Cooptat în staff acum cinci ani, Ovidiu Petre va pleca la finalul acestei luni, conform Golazo.

Contractul scadent la data de 30 iunie nu va fi prelungit de Gigi Becali, care are deja un nou nume pentru poziție. Elias Charalambous și Mihai Pintilii și-au stabilit noul analist video, urmând să înceapă curând.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a prelungit contractele întregului staff, dar nu și lui Ovidiu Petre, care o părăsește în două săptămâni pe FCSB. În locul lui va fi promovat Ionuț Zottu, care deja se afla în angrenajul echipei.

Ovidiu Petre, adus pentru a fi secund

Inițial, venirea lui Ovidiu Petre la FCSB a avut ca rol ocuparea funcției de antrenor secund, sub comanda lui Bogdan Argeș Vintilă. Însă, fostul mijlocaș nu a putut ocupă funcția din cauza lipsei licenței.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, Ovidiu Petre nu a putut ocupa un loc pe banca tehnică a FCSB-ului până acum. La momentul venirii, fostul mijlocaș defensiv se declara foarte mulțumit de sosirea sa la club.

„Mă bucur foarte mult că am revenit la echipa la care am cunoscut cele mai mari satisfacții și pentru care am evoluat și am înscris în Champions League. Îmi doresc să ajut cât mai mult staff-ul tehnic și jucătorii și împreună să obținem multe succese”, a spus Ovidiu Petre când a fost prezentat oficial la FCSB.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Petre a mai avut o singură experiență anterioară în staff-ul sau conducerea unui club de fotbal. Fostul mijlocaș a fost director sportiv pentru o perioadă de un an, chiar la clubul la care s-a retras, Poli Timișoara.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României