Sport

Pierdere mare pentru FCSB înaintea meciului cu FC U Craiova: „Compagno nu va juca!”

MM Stoica a anunțat că Andrea Compagno va fi marea pierdere a FCSB-ului pentru duelul din campionat cu FC U Craiova 1948.
07.11.2022 | 21:25
Pierdere mare pentru FCSB inaintea meciului cu FC U Craiova Compagno nu va juca
Pierdere mare pentru FCSB înaintea meciului cu FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că atacantul italian are o clauză în contract care îi interzice să joace împotriva oltenilor.

Pierdere mare pentru FCSB înaintea meciului cu FC U Craiova

Andrea Compagno este marea pierdere pentru FCSB înaintea duelului cu FC U Craiova, MM Stoica dezvăluind motivul pentru care atacantul italian nu poate juca împotriva fostei sale echipe.

ADVERTISEMENT

„În meciul următor, Andrea Compagno nu va juca împotriva lui FC U Craiova 1948, pentru că are o clauză care îl împiedică să evolueze.

Dawa sigur nu putea să joace, Edjouma nu era 100%. Era un meci pentru Edjouma, dacă era cel de la Londra, dacă era Edjouma de la Cluj, nu. Meciul ăsta e de pus în ramă pentru noi, e exemplu pentru cum trebuie să jucăm”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă va juca Tamm!”

MM Stoia a continuat și a vorbit și despre situația lui Joonas Tamm, despre care a spus că nu știe dacă va putea juca împotriva oltenilor: „Tamm joacă cu niște probleme de sănătate de ceva timp.

El are nevoie de pauză, noi trebuie să fim inteligenți și să îl protejăm. Sper să joace la Craiova, mâine nu se antrenează”.

ADVERTISEMENT

„Soția lui a născut cu câteva săptămâni înainte să vină aici. E de reportaj, copilul lui vine aici la meciuri, crește aici, odată nu îl vezi supărat, mereu e cu zâmbetul pe buze.

Nu ai cum să-l oprești să-și vadă familia dacă îl convoacă pentru Cupa Baltică”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a vorbit și despre Octavian Popescu, explicând că este foarte greu să îl oprești pe acesta dacă se îndreaptă spre poartă:

„E greu să îl oprești pe Tavi Popescu, poate să te depășească oricum. Dar trebuie să se ducă spre poartă, dacă se întoarce cu mingea nu are rost. Mi-a plăcut mult presingul făcut. Chiar s-a discutat și cine să dea semnalul la presing”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT