Sport

Pierdere uriașă pentru FC U Craiova 1948! Juan Bauza s-a accidentat și ratează meciul cu Universitatea Craiova. Ce preț au biletele la derby

Veste proastă pentru FC U Craiova 1948. Juan Bauza s-a accidentat în meciul cu FCSB și va fi indisponibil mai multe săptămâni. Între timp, echipa lui Mititelu a pus în vânzare bilete pentru derby-ul orașului.
01.08.2022 | 18:50
Pierdere uriasa pentru FC U Craiova 1948 Juan Bauza sa accidentat si rateaza meciul cu Universitatea Craiova Ce pret au biletele la derby
Juan Bauza s-a accidentat și ratează meciul cu Universitatea Craiova. FOTO: Facebook FC U Craiova
ADVERTISEMENT

Juan Bauza (26 de ani), cel mai bun fotbalist din lotul lui FC U Craiova 1948, a ieșit accidentat din meciul cu FCSB, terminat la egalitate, scor 1-1. Argentinianul a suferit o fractură la deget și nu va putea fi utilizat de Marius Croitoru timp de 45 de zile.

Juan Bauza, accidentare serioasă în FCSB – FC U Craiova 1948 1-1

Sud-americanul va rata astfel derby-ul cu Universitatea Craiova, pentru care echipa lui Adrian Mititelu a pus deja biletele în vânzare.

ADVERTISEMENT

„Pepe Bauza a suferit o fractură la unul dintre degetele de la piciorul drept și va fi indisponibil pentru următoarele 45 zile. Însănătoșire grabnică, Pepe!”, a anunat FC U Craiova 1948, prin intermediul unui comunicat oficial.

„Decar” și căpitan al echipei lui Marius Croitoru, Juan Bauza nu va putea fi apt pentru derby-ul cu Universitatea Craiova și va reveni pe gazon tocmai la jumătatea lui septembrie. Meciul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova are loc duminică, 7 august, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Mititelu a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

FC U Craiova 1948 este echipa primelor trei etape din SuperLiga. Deși a început cu stângul, înfrângere cu 1-2 la Constanța, cu Farul, gruparea alb-albastră le-a încurcat pe două dintre candidatele la titlu.

FC U Craiova 1948 a învins-o cu 3-1 pe CFR Cluj și a remizat la unu cu FCSB. Acum, pentru fotbaliștii lui Marius Croitoru urmează derby-ul orașului, cu Universitatea Craiova. Clubul lui Adrian Mititelu a pus tichetele în vânzare.

ADVERTISEMENT

Meciul are loc duminică, 7 august, de la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Cel mai ieftin bilet costă 20 de lei, la peluză, în timp ce cel mai scump e la VIP, în valoare de 80 de lei.

Prețuri bilete FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

  • VIP – 80 RON
  • Tribuna 1 – 30 RON
  • Tribuna 2 – 20 RON
  • Peluza Sud – 10 RON

Deși e considerată echipă oaspete la acest meci, Universitatea Craiova va beneficia de sprjinul masiv al fanilor, având alocate 6.000 de bilete.

ADVERTISEMENT

„Stadionul «Ion Oblemenco» este casa Științei și 𝐏𝐞𝐥𝐮𝐳𝐚 𝐍𝐨𝐫𝐝 este sufletul casei noastre. 𝟔𝟎𝟎𝟎 de bilete sunt disponibile pentru suporterii noștri la meciul cu FCU! Biletele în Peluza Nord Craiova vor putea fi achiziționate exclusiv de către abonații noștri până vineri, ora 21:30. Ele se vor regăsi în vânzare la magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața «Mihai Viteazul», la casele de bilete din fața Sălii Polivalente, sau prin intermediul Peluzei Nord Craiova.

Tichetele vor putea fi achiziționate începând de mâine, 2 august, ora 12:00, iar prețul unui bilet este de 10 RON. 𝟔𝟎𝟎𝟎 de suporteri vor încuraja Știința din Peluza Nord, sufletul casei noastre”, au anunțat oficialii Universității Craiova pe contul de Facebook al clubului.

„Ținând cont de faptul că echipa a avut 5 cartonașe galbene dintre care 4 în plan defensiv aproape tot meciul, egalul este mai mult decât echitabil. Un meci care a arătat ca un adevărat derby cu una din forțele campionatului.

Urmează meciul cu CSU Craiova, derby-ul care nu trebuia să aibă loc vreodată, dar cum România este o țară imprevizibilă, trebuie să ne conformăm și să tratăm acest meci așa cum se cuvine și să câștigăm pentru a menține linia bună a rezultatelor”, a scris Adrian Mititelu, Jr., pe Facebook, după ce echipa tatălul său a remizat pe Național Arena.

ADVERTISEMENT