Fotbal international

Pierdere uriașă pentru Juventus! Matthijs De Ligt se va opera la umăr și va absenta până în noiembrie

11.08.2020 | 13:20
Pierdere uriasa pentru Juventus Matthijs De Ligt se va opera la umar si va absenta pana in noiembrie
ADVERTISEMENT

Fundașul echipei Juventus Torino, Matthijs De Ligt, se va opera în această săptămână la umăr și va absenta până în noiembrie.

Olandezul are probleme de mai mult timp la umărul drept, dar a jucat ușor accidentat pentru că și-a dorit să câștige titlul cu ”Bătrâna Doamnă” în Serie A.

ADVERTISEMENT

În aceste zile, De Ligt se află într-o scurtă vacanță în Olanda cu prietena sa AnneKee, dar în curând va reveni în Italia pentru intervenția chirurgicală.

Matthijs De Ligt va absenta 3 luni din cauza unei operații la umăr

”Este ceva ce trebuie făcut în mod necesar. Asta va fi focalizarea mea de acum înainte, pentru că voi avea nevoie de ceva timp pentru a mă recupera”, a declarat internaționalul olandez la finalul meciului cu Olympique Lyon, care a însemnat eliminarea lui Juventus din Champions League.

ADVERTISEMENT

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a anunțat că Matthijs De Ligt a decis să se opereze în această săptămână la umărul drept și va absenta de pe teren trei luni.

Olandezul care miercuri va împlini 21 de ani s-a accidentat într-un meci cu Atalanta Bergamo din noiembrie 2019 și de atunci a jucat tot timpul cu o fașă care i-a ținut umărul strâns și nu a părut să fie deloc jenat de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Matthijs De Ligt va rata astfel pregătirea de vară și primele meciuri alături de noul antrenor al formației torineze, Andrea Pirlo. Fostul mare internațional italian îl consideră pe internaționalul olandez principaalul pilon al defensivei lui Juventus în anii următori.

Juventus a câştigat cu scorul de 2-1 returul cu Lyon, însă a fost insuficient ca echipa lui Sarri să se califice în turneul Final 8 de la Lisabona al Champions League. Cristiano Ronaldo a marcat ambele goluri ale campioanei Italiei. Însă echipa care merge mai departe este Lyon. Golul lui Depay din penalty în minutul 12 a fost suficient ca francezii să se califice după 1-0 în tur.

ADVERTISEMENT

Umilința unei noi ratări pe plan internațional i-a înfuriaat pe conducătorii grupării din Piemonte, care au decis imediat demiterea antrenorului Maurizio Sarri. În locul acestuia a fost numit fostul mare fotbalist Andrea Pirlo, aflat la prima aventură ca tehnician.

ADVERTISEMENT
Tags: