Fotbal intern

Pierdere uriașă pentru Universitatea Craiova! Nicușor Bancu va fi suspendat la meciul cu FCSB

16.03.2021 | 20:32
Pierdere uriasa pentru Universitatea Craiova Nicusor Bancu va fi suspendat la meciul cu FCSB
Nicușor Bancu, fotbalist important al Universității Craiova, nu va putea juca în partida cu FCSB, de etapa viitoare. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova primește o lovitură foarte grea înainte de partida cu FCSB, din etapa a 29-a din Liga 1. Marinos Ouzounidis nu va putea conta pe Nicușor Bancu în duelul care este programat pe 3 aprilie, de la ora 20:00. U Craiova – UTA s-a terminat 2-0.

Nicușor Bancu a văzut cartonașul galben în minutul 58 al partidei cu UTA, după o intervenție din spate, la care practic nu avea cum să scape. Centralul Iulian Călin nu a stat pe gânduri și l-a avertizat pe internaționalul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu este un jucător esențial pentru Universitatea Craiova, în special pe faza ofensivă. Marinos Ouzounidis va trebui să gândească unele mutări tactice pentru acel joc. Cel mai probabil, Vătăjelu va fi mutat în banda stângă, acolo unde a jucat mare parte a carierei. Iar Vlădoiu ar fi o variantă să acopere postul de fundaș dreapta.

Nicușor Bancu va fi suspendat în partida cu FCSB. Alertă și în privința lui Andrei Ivan, care a suferit o accidentare

Nicușor Bancu este căpitanul Universității Craiova și a strâns nu mai puțin de 17 selecții pentru echipa națională a României. Fotbalistul de 28 de ani este cotat la două milioane de euro, conform Transfermarkt.de.

ADVERTISEMENT

Bancu a lipsit și la cel mai important meci pe care l-a avut Universitatea Craiova în ultimii ani, finala campionatului cu CFR Cluj, sezonul trecut. A fost și atunci suspendat. Cristiano Bergodi a jucat în acel meci cu Vlădoiu și Vătăjelu pe benzi.

Marinos Ouzounidis l-a băgat pe Ștefan Vlădoiu în minutul 83 al partidei cu UTA. Cel mai probabil, antrenorul grec a vrut să îi dea minute tânărului fotbalist, care va fi foarte probabil titular cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat cu UTA și se apropie la 4 puncte de FCSB și CFR Cluj. Le înfruntă pe rivale în următoarele etape

Universitatea Craiova ar putea fi nevoită să joace și fără Andrei Ivan în partida contra celor de la FCSB, în deplasare. Atacantul oltenilor a fost schimbat la pauză, cu Tudorie, după ce a acuzat dureri musculare pe parcursul primei reprize.

După victoria cu UTA, scor 2-0, Universitatea Craiova a ajuns la 56 de puncte în clasament și se apropie la doar patru lungimi de primele două clasate, FCSB și CFR Cluj. Care se înfruntă în meci direct în această etapă. Nistor și Tudorie au marcat pentru Știința în partida contra arădenilor.

ADVERTISEMENT

După partida cu FCSB, Universitatea Craiova o va înfrunta și pe CFR Cluj, cealaltă rivală în lupta pentru titlu. Partidă care va marca și finalul sezonului regulat. Nicușor Bancu va putea fi folosit împotriva campioanei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 3,05 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT