Sport

Pierderi mari pentru Dinamo la antrenamentul dinaintea plecării spre Cluj. Cine a rămas acasă. Exclusiv

Dinamo a efectuat vineri ultimul antrenament înainte de meciul cu Universitatea Cluj din prima manșă a barajului, iar FANATIK a aflat că doi jucători s-au accidentat și nu vor mai face deplasarea.
20.05.2022 | 19:24
Pierderi mari pentru Dinamo la antrenamentul dinaintea plecarii spre Cluj Cine a ramas acasa Exclusiv
Dinamo a efectuat vineri ultimul antrenament înainte de meciul cu Universitatea Cluj din prima manșă a barajului, iar FANATIK a aflat că doi jucători s-au accidentat și nu vor mai face deplasarea. Sursă foto: Ciprian Petcut/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Duelul de pe Cluj Arena din barajul pentru promovare/menținere în Casa Pariurilor Liga 1 stârnește un interes major în rândul fanilor celor două echipe.

Ultimul antrenament înainte de plecarea la Cluj, unul de groază pentru Dinamo

Dinamo a efectuat la ora 17:00 ultimul antrenament înainte de plecarea spre Cluj, dar acesta a fost unul plin de ghinioane. FANATIK a aflat că portarul Cristiano Figueiredo și mijlocașul Jonathan Rodriguez s-au accidentat și nu vor mai face deplasarea.

ADVERTISEMENT

Aceștia se adaugă atacantului macedonean Mirko Ivanovski, care nu este refăcut complet după accidentarea suferită în partida cu UTA Arad, deși la un moment dat s-a sperat recuperarea lui.

Deși nu este refăcut, FANATIK a aflat că Ivanovski va face deplasarea la Cluj cu restul lotului, însă șansele sale să fie utilizat de Dusan Uhrin sunt de doar 1%. De altfel, tehnicianul ceh a vorbit la conferința de presă despre faptul că macedoneanul nu va putea fi folosit în turul barajului.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Mirko Ivanovski va fi apt pentru returul cu Universitatea Cluj, care va avea loc în weekend-ul următor. De asemenea, Dinamo nu se va putea baza la acest baraj pe mijlocașul Răzvan Grădinaru, suspendat după cartonașul roșu primit în partida de la Botoșani.

De ce nu poate pierde Dinamo cu U Cluj

Delegația lui Dinamo va pleca la Cluj-Napoca cu avionul. Zborul este programat pentru vineri, la ora 19:30. ”Câinii” vor fi cazați la un hotel de patru stele, Golden Tulip Ana Dome, din zona de sud a orașului, aflat la doar zece minute distață de ”Cluj Arena”.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a decis să nu programeze niciun antrenament în ziua jocului, ci doar o scurtă plimbare. Va exista, de asemenea, o analiză video și o ședință pe care cehul o va avea cu jucătorii. La întoarcere s-a decis ca echipa să plece cu autocarul, imediat după terminarea meciului. Astfel, jucătorii lui Dinamo vor ajunge în cantonamentul de la Săftica spre dimineață, iar duminică vor avea o binemeritată zi liberă.

Dacă într-un baraj de promovare ierarhiile se pot răsturna și orice rezultat este posibil, lucru demonstrat în sezonul trecut de CS Mioveni care a trimis-o în Liga 2 pe Hermannstadt, cifrele calculate de FANATIK spun că Dinamo nu poate pierde sub nicio formă dubla manșă cu Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Însă, ”câinii” au început să tremure când au aflat numele arbitrului care va conduce întâlnirea de la Cluj. Este vorba de Cătălin Popa, nimeni altul decât ”centralul” acuzat vehement de Dinamo după meciul din deplasare cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT