Sport

Pierderi uriașe suferite de Gigi Becali după ratarea titlului cu FCSB: „Hagi i-a dat o lovitură puternică!”. Video Exclusiv

Gigi Becali a suferit pierderi uriașe după ratarea titlului cu FCSB. Gică Hagi i-a dat lovitura patronului roș-albaștrilor.
31.05.2023 | 15:36
Pierderi uriase suferite de Gigi Becali dupa ratarea titlului cu FCSB Hagi ia dat o lovitura puternica Video Exclusiv
Gigi Becali a suferit pierderi uriașe după ratarea titlului cu FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a suferit pierderi uriașe după ratarea titlului cu FCSB. Echipa antrenată de Elias Charalambous a pierdut în penultima etapă a play-off-ului, scor 2-3 cu Farul și a ratat șansa de a evolua cu trofeul pe masă în ultima rundă cu Rapid. Aflată cu moralul la pământ după ratarea campionatului, FCSB a pierdut usturător contra rivalilor, scor 1-5.

Pierderi uriașe suferite de Gigi Becali după ratarea titlului cu FCSB: „A pierdut o groază de bani, milioane”

Dumitru Dragomir a comentat eșecul din actualul sezon al FCSB-ului și, implicit, al lui Gigi Becali. La „Profețiile lui Mitică”, fostul președinte al LPF a dezvăluit că nu a luat legătura în tot acest timp cu Gigi Becali. Patronul de la FCSB este extrem de supărat, din cauza faptului că a suferit pierderi financiare.

ADVERTISEMENT

„N-am vorbit cu el. N-am vorbit deloc. Nici măcar cu Luțu nu am vorbit. (n.r. e supărat Gigi Becali?) Cum să nu, nu mai e om. În primul rând el e omul banului. A pierdut o groază de bani, milioane. E învățat cu pierderile și la jocuri.

Gigi este un tip care e învățat să câștige. Mai ales la bani”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la „Profețiile lui Mitică”. În ciuda ratării titlului, Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIi-a prelungit contractul lui Elias Charalambous pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, convins că Gică Hagi va domina fotbalul românesc cu Farul: „FCSB nu are vreo șansă”

Dumitru Dragomir a mărturisit că Gică Hagi a fost cel care i-a dat lovitura lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor i-a lansat o provocare fabuloasă „Regelui” pentru sezonul viitor în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dumitru Dragomir este convins că Gică Hagi va domina fotbalul românesc în următorii ani dacă nu va pierde jucători. Totodată, „Oracolul din Bălcești” este de părere că FCSB nu își va îndeplini obiectivul nici în sezonul viitor, odată cu prelungirea contractului antrenorului cipriot.

ADVERTISEMENT

„Hagi i-a dat lovitură puternică și lui, la tot fotbalul românesc. (au vreo șansă sezonul viitor?) Nu. În viitori cinci ani dacă nu pierde jucători Hagi cinci ani de acum înainte ia campionatul”, a încheiat Dumitru Dragomir.

Pe lângă prelungirea contractului lui Elias Charalambous, Gigi Becali a pregătit și alte mutări. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate interesul patronului de la FCSB pentru Vlad Chiricheș, Damjan Djokovic sau Arnold Garita.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

PROFEȚIILE LUI MITICĂ vor fi ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 13:00. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici la contul de twitch FANATIKRO.

ADVERTISEMENT