Fotbal international

Pierre Aubameyang a lipsit de la meciul cu Slavia pentru că are malarie! Unde s-a îmbolnăvit

15.04.2021 | 22:36
Pierre Aubameyang a lipsit de la meciul cu Slavia pentru ca are malarie Unde sa imbolnavit
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Arsenal Londra, Pierre-Emerick Aubameyang, a anunțat înaintea meciului cu Slavia Praga, din manșa retur a sferturilor de finală ale Europa League, că absența sa din ultima perioadă este cauzată de faptul că are malarie.

Internaționalul gabonez în vârstă de 31 de ani a ratat și duelul din campionat cu Sheffield United, care a avut loc în weekend.

ADVERTISEMENT

Aubameyang nu a putut face deplasarea la Praga pentru jocul cu Slavia din cauza bolii și a dezvăluit că a ajuns chiar și la spital din cauza simptomelor.

Pierre Aubameyang are malarie și nu a putut evolua cu Slavia

Lăsat la Londra de managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, Pierre-Emerick Aubameyang a dezvăluit pe rețelele de socializare că motivul real al absenței sale este faptul că are malarie și a ținut să le mulțumească celor care i-au fost aproape.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului goal.com, Aubameyang a spus că a contractat malaria în timp ce juca pentru Gabon în timpul pauzei internaționale de luna trecută și a postat o fotografie cu el întins pe un pat de spital, în timp ce își continuă recuperarea.

”Hei băieți, mulțumesc pentru toate mesajele și apelurile. Din păcate, am contractat malaria în timp ce eram în echipa națională în Gabon acum câteva săptămâni”, și-a început căpitanul lui Arsenal mesajul pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Aubameyang, mesaj războinic

”Am petrecut câteva zile în spital săptămâna aceasta, dar mă simt deja mult mai bine pe zi ce trece, datorită medicilor extraordinari care au detectat și tratat virusul atât de repede.

Nu m-am simțit cu adevărat bine în ultimele două săptămâni, dar mă voi întoarce mai puternic ca niciodată în curând! Voi urmări băieții mei acum, un joc imens pentru noi!”, a mai scris Aubameyang înaintea meciului cu Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, Pierre-Emerick Aubameyang a fost impresionat de drama unei fetițe de numai patru anișori, care suferă de o tulburare genetică, ce nu-i dă voie să crească și să se dezvolte.

ADVERTISEMENT
Tags: