Sport

Piers Morgan continuă războiul cu Erik ten Hag. ”Să-mi ceară iertare în genunchi și să se scuze în fața lui Ronaldo”

Cristiano Ronaldo se pregătește să debuteze în Arabia Saudită, dar prietenul Piers Morgan continuă să facă valuri în Anglia pe tema despărțirii acestuia de United.
18.01.2023 | 08:53
Piers Morgan continua razboiul cu Erik ten Hag Sami ceara iertare in genunchi si sa se scuze in fata lui Ronaldo
Piers Morgan continuă războiul cu Erik ten Hag pe tema Cristiano Ronaldo.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este deja istorie la Manchester United și este gata pentru noua sa aventură în Arabia Saudită. Pentru Piers Morgan, jurnalistul care este fanul portughezului, și a realizat interviul care a dus la plecarea lui CR7, războiul cu Erik ten Hag continuă însă.

 Piers Morgan, declarație șoc înainte de derby: ”Când Arsenal va fi campioană, aștept ca Ten Hag să-mi ceară iertare în genunchi și să se scuze în fața lui Ronaldo”

Erik ten Hag a venit cu principii clare la Manchester United. Iar cei care nu le-au respectat, independent de nume, nu și-au mai găsit locul în echipă. Inclusiv Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Dar, fie și fără portughez, echipa a început să se cristalizeze. Are 9 victorii la rând în toate competițiile. Și un singur eșec în ultimele 19 partide oficiale jucate.

A ajuns la un punct de Manchester City, în Premier League. Este în semifinalele Cupei Ligii și în ”16”-imile FA Cup. Ca și în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

Pentru Piers Morgan, acest lucru este irelevant. El continuă războiul cu Erik ten Hag. Mai ales că duminică, Manchester United va da piept cu echipa pe care jurnalistul o susține, Arsenal. Și o face cu o declarație șoc, anticipând că londonezii ”îi vor demola” pe adversari.

”Am urmărit totul. Au învins câteva echipe și au avut un rezultat bun împotriva lui City. Nu este însă cazul să sărbătorească.

ADVERTISEMENT

Cred că o să-i demolăm duminică și apoi, în acel moment, le voi aminti că au reușit să-l scoată pe cel mai mare fotbalist din istorie pentru că au crezut că este o idee grozavă”, spune Morgan.

Și nu este totul. ”O altă întrebare pe care vreau să o pun este dacă vreunul dintre cei ce fac parte din acest excepțional nou United au marcat anul acesta la fel de mult precum reușea Ronaldo în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Când vom câștiga titlul, iar United nu, pentru că au renunțat la GOAT, mă aștept ca Erik ten Hag să-mi ceară iertare în genunchi. Și să-și ceară scuze în fața lui Cristiano Ronaldo pentru lipsa șocantă de respect pe care i-a arătat-o”, a mai spus Morgan.

”Va trebui, mai întâi, să-i explicăm cine ești”

Declarația lui Morgan nu a rămas fără reacții. Fanii lui Manchester United spun că nu poți trage linie, la capitolul goluri și pase decisive, de vreme ce nu s-a terminat nici turul. Iar meciuri mai sunt destule.

Pe de altă parte, spun că, oricum, aceste statistici sunt irelevante. Iar faptul că echipa, în ansamblu, marchează și câștigă este suficient. Și l-au înțepat pe Morgan: ”Dar cu GOAT am câștigat titlul, ori am mers în Liga Campionilor?”.

O reacție acidă a venit și de la Laura Woods. Prezentator care a lucrat pentru DAZN, ITV, Amazon Prime Video și Talksport. Și care, actualmente, este gazda show-ului Sports Breakfast, alături de Ally McCoist. Iar Laura este și ea fan Arsenal.

”Va trebui, mai întâi, să-i explicăm cine ești…”, a spus jurnalista. După care a izbucnit în hohote de râs.

ADVERTISEMENT