Life

Piesa asta e prea “Tare”. The Motans și INNA, un nou hit: ”Asta e starea. Sper s-o simțiți și voi”

The Motans și INNA revin în forță pe piața muzicală cu o nouă colaborare artistică. Cei doi artiști au lansat piesa ”Tare”. ”Asta e starea. Sper s-o simțiți și voi”, spune The Motans.
14.04.2022 | 14:55
Piesa asta e prea Tare The Motans si INNA un nou hit Asta e starea Sper so simtiti si voi
The Mottans si INNA revin cu o nouă colaborare artistică. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

The Motans și INNA, una dintre cele mai sexy artiste, revin pe piața muzicală cu o nouă colaborare. Artiștii au lansat piesa ”Tare”, care deja a strâns pe YouTube peste 1 000 000 de vizualizări. Mesajul melodiei te îndeamnă să iubești, să te bucuri de viață și să-ți trăiești clipa. Artiștii, pe numele lor real Denis Roabeș și Elena Alexandra Apostoleanu, nu se află la prima lor colaborare, aceasta fiind a patra piesă, pe care o interpretează împreună.

The Motans și INNA, o nouă colaborare care promite să “spargă” topurile

The Motans, în vârstă de 32 de ani, și INNA, în vârstă de 35 de ani, revin în prim plan cu o nouă melodie. Artiștii au mai intrat împreună în studio-ul de înregistrări, iar rezultatul a fost unul pe măsura.

ADVERTISEMENT

Piesele lor s-au bucurat de un succes extraordinar de mare.

„E vineri, e vară și iubești. Despre asta este ‘Tare’. Asta e starea. Sper s-o simțiți și voi”, este mesajul lui The Motans pentru admiratorii săi. În schimb, INNA îi lasă pe fani să își spună cuvântul și îi întreabă dacă le place noua lor melodie.

„Încă o colaborare cu The Motans! Cine s-ar fi așteptat? Vă las pe voi să-mi spuneți cât de ‘Tare’ vă place piesa! Enjoy!”, spune cântăreața INNA, care este una dintre cele mai apreciate și bogate artiste de la noi.

ADVERTISEMENT

A patra colaborare dintre The Motans și INNA

Compusă chiar de artistul Denis Roabeș, alias The Motans, alături de compozitorii Sebastian Barac, Marcel Botezan și Alex Cotoi într-unul din camp-urile de songwriting Global Records, piesa lor nouă, intitulată sugestiv „Tare”, este a patra colaborare dintre The Motans și INNA.

Single-urile „Nota de plată” și „Pentru Că” au ajuns pe locul 1 în topurile de radio, depășind 50 de milioane de vizualizări, în timp ce „Aici” a reprezentat prima colaborare între 4 dintre cei mai importanți artiști autohtoni – Carla’s Dreams, INNA, Irina Rimes și The Motans.

ADVERTISEMENT

Piesa ”Tare„ a strâns pe YouTube peste 1 000 000 de vizualizări de la lansarea ei. cei doi artiști mizează mult pe aceasta.

The Motans si INNA
The Motans si INNA revin în forță cu o piesă nouă. Sursa foto: arhiva personală.

Elementele dance îmbinate cu influențele alternative The Motans și vocea suavă a INNEI fac din „Tare” soundtrack-ul perfect al nopților de vară. În videoclip, INNA este la fel de sexy cum o știu fanii.

ADVERTISEMENT
Tags: