Life

Piesele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei în 2023! Sonia Trifan vă oferă sfaturi prețioase

Sonia Trifan a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, care sunt piesele de rezistență în garderoba unei femei în anul 2023!
03.01.2023 | 10:41
Piesele vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei in 2023 Sonia Trifan va ofera sfaturi pretioase
Sonia Trifan, creatoare de modă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Un nou an, noi trenduri în modă sau… continuitate? Designerul vestimentar Sonia Trifan a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, care sunt piesele de rezistență ale anului 2023, bazându-se pe cunoștințele sale într-ale modei și feedback-ul pe care l-a primit în 2022 de la clientele sale mai mult sau mai puțin celebre.

Sonia Trifan, sfaturi la modă pentru 2023: „Nu-mi plac lucrurile pe care le cumperi doar pentru un anumit sezon”

Creatoarea de modă dă și câteva sfaturi pentru femeile care vor să arate bine în orice fel de ținută. Sonia e de părere că unele articole vestimentare nu merită cumpărate doar pentru a fi purtate o singură dată, fapt pentru care le recomandă reprezentantelor sexului frumos ca atunci când achiziționează ceva să fie sigure că acea haină va sta o lungă perioadă în dulap.

ADVERTISEMENT

Printre elementele care vor fi în trend și în 2023, Sonia ne-a enumerat sacoul elegant, care poate fi combinat atât la ținute casual cât și la rochii de seară ceva mai sofisticate, rochiile și fustele cu pene sau corseturile!

Sacoul poate fi integrat în ținute casual, dar și în apariții elegante

„Sunt câteva piese vestimentare în garderoba mea pe care le păstrez de ani buni și le și port. Mie, în general, îmi plac lucrurile extrem de versatile. Nu-mi plac lucrurile pe care le cumperi pentru un anumit sezon și, chiar dacă le achiziționezi, să nu dai o avere pe ele. Să nu-ți pară rău că le-ai cumpărat și în sezonul următor le arunci sau le dai altcuiva. Îmi plac lucrurile pe care poți conta în foarte multe situații.

ADVERTISEMENT

De exemplu, dintotdeauna, într-o garderobă a unei doamne, a unei femei, și de business, și nu numai, piesa de rezistență poate să fie un sacou tăiat foarte bine pe talie, cambrat, în așa fel încât chiar dacă nu ai o talie de viespe să îți transforme talia și să ți-o facă de invidiat.

Un astfel de sacou poate fi purtat și peste o rochie de seară, și peste o rochie de cocktail, și la un pantalon elegant. În același timp, putem să-l integrăm și într-o ținută casual, smart casual, cu o pereche de jeanși, de pantofi cu tocuri. Dar nu orice sacou. Acel sacou chiar să arate foarte bine, chiar dacă el costă un pic mai mult. Va fi în garderoba noastră ani de zile”, sunt sfaturile oferite de Sonia Trifan, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Rochiile cu franjuri și pene, în trend și în 2023

Vedetele anului 2023 tind să fie penele și franjurile, după cum a remarcat Sonia. Chiar și ea a creat o serie de rochii cu pene, unele care s-au vândut ca pâinea caldă în 2022.

„În anul 2022, la fel ca în 2021, s-au purtat foarte mult rochiile cu inserții de pene. Penele, într-adevăr, se vor regăsi și în anii următori pe cele mai în vogă podiumuri de afară. Arată extraordinar de bine cam pe orice tipologie de corp. Spun asta pentru că în 2022 chiar am creat foarte multe rochii de seară, cu pene, pene și franjuri, ceea ce înseamnă retro, feminitate maximă.

ADVERTISEMENT

La fel, fustele în franjuri arată foarte bine în tot felul de combinații, corsetele… Corsetele se pot purta și la o rochie de seară, cu o fustă lungă sau o fustă scurtă. Pot arăta foarte bine și cu blugi. Îmi plac combinațiile de corsete elegante cu jeanși.

Îmi place în partea de jos să fie o ținută de zi, iar partea de sus să fie extrem de elegantă. Foarte ușor putem să combinăm aceste look-uri. Nu îți trebuie foarte multe cunoștințe pentru acest lucru”, a completat Trifan.

ADVERTISEMENT