Fotbal intern

Pigliacelli, atacat de un coechipier după FC Botoșani – U Craiova 2-1! „Nu trebuia să luăm gol la acea fază”

27.11.2018 | 09:06
Pigliacelli a ajuns la Craiova pe 30 iunie 2018 fiind împrumutat de la Pescara

Portarul oltenilor, Pigliacelli a fost atacat de un coechipier după prestația din partida FC Botoșani – U Craiova 2-1! Mateiu a reușit să marcheze singurul gol al oaspeților și l-a criticat pe goalkeeper pentru modul în care a tratat faza din care elevii lui Ciobotariu au înscris a doua oară. Mihai Roman a dat o rabona de zile mari, Lorand Fulop a luat fața unui fundaș și a trimis mingea în poartă în ciuda opoziției lui Pigliacelli. “Nu mă interesează rabona lui Roman. Păcat că nu a ieşit portarul, nu trebuia să luăm gol la acea fază, a declarat la finalul partidei,  Alexandru Mateiu.

Mijlocașul Craiovei n-a fost impresionat nici de prestația Botoșaniului. Mateiu consideră că gazdele nu meritau victoria și spune că ambele goluri marcate de trupa lui Ciobotariu au venit din noroc. Aşa e la Botoşani. Bravo lor, îi felicit, dar nu cred că meritau victoria. A doua repriză am fost foarte buni şi meritam un egal pe final. Au marcat cu noroc două goluri, chiar dacă au jucat mai bine în prima repriză. Trebuie să ne revenim, poate nu prindem nici play-off-ul. Sunt echipe foarte bune, toate joacă bine, a adăugat  Mateiu.

Pigliacelli, atacat de un coechipier după FC Botoșani - U Craiova 2-1!
Alexandru Mateiu nu a fost încântat de prestația portarului italian Mirko Pigliacelli

Pigliacelli, atacat de un coechipier după FC Botoșani – U Craiova 2-1!

Alexandru Mateiu nu a fost de acord însă cu cei care l-au pus la zid pe arbitrul partidei. Universitatea Craiova a solicitat o lovitură de la 11 metri în repriza a doua când Chitoșcă a fost acuzat că a jucat mingea în careu cu mâna. “Dacă domnul Kovacs nu a dat penalty, nu a fost. E un arbitru foarte bun”a mai spus Alexandru Mateiu care a ajuns la Craiova după 7 ani petrecuți la FC Brașov. Mijlocașul are în palmares Cupa României alături de olteni, trofeu cucerit la finalul sezonului 2017 – 2018.

  • 4 goluri a marcat Alexandru Mateiu pentru Universitatea Craiova în patru ani de zile

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri