Fotbal intern

Pigliacelli și Bălașa, pregătiți de derby-ul cu FCSB: “A fost o perioadă de pregătire grea, sperăm să se vadă!”

09.09.2019 | 15:05
Pigliacelli si Balasa pregatiti de derbyul cu FCSB A fost o perioada de pregatire grea speram sa se vada

Universitatea Craiova joacă duminică, de la ora 21:00, meciul împotriva FCSB-ului în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1. Stadionul “Ion Oblemenco” va fi un adevărat vulcan, mai ales că va fi primul meci în care Victor Pițurcă va sta pe banca echipei oltene. Mihai Bălașa și Mirko Pigliacelli au vorbit înaintea derby-ului și speră ca echipa să scoată un rezultat pozitiv în fața rivalei. 

Pigliacelli și Bălașa, pregătiți de derby-ul cu FCSB! “Va fi un meci greu cu o echipă foarte bună”

Bălașa și Pigliacelli visează să se bată la titlu sub comanda lui Victor Pițurcă și speră ca perioada de cantonament pe care au avut-o alături de fostul selecționer să fie una utilă: “Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună a FCSB-ului. Sperăm să vină foarte mulți fani. Perioada de pregătire a fost foarte grea, în care ne-am pregătit foarte bine, sperăm să se vadă.

Cred că suntem capabili să ne batem la titlu, dar mai sunt și alți factori. Sper să câștigăm titlul și sper să se califice și echipa națională. Important este să câștigăm meciurile cu Norvegia și Suedia”, a spus Mihai Bălașa, fundașul venit de la FCSB.

Pigliacelli și Bălașa, pregătiți de derby-ul cu FCSB A fost o perioadă de pregătire grea, sperăm să se vadă! (1)
Pigliacelli și Bălașa, pregătiți de derby-ul cu FCSB A fost o perioadă de pregătire grea, sperăm să se vadă! FOTO: Mihai Balasa in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Astra Giurgiu, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Pigliacelli așteaptă ca Cicâldău să facă cinste: “A jucat la națională! Trebuie să dea o pizza și o cola”

Mirko Pigliacelli speră la un stadion plin împotriva FCSB-ului: “Sperăm să fie un vulcan împotriva FCSB-ului, să fie un stadion plin. Visăm cu toții să câștigăm campionatul. Vedem ce se va întâmpla. Facem treabă bună, muncim mult.

Vedem și sperăm A fost multă oboseală în acest cantonament. Dar acum ne simțim foarte bine, începe săptămâna meciului. Mă bucur pentru că Cicâldău a jucat un meci. Trebuie să dea de băut, poate o pizza și o cola”, a spus portarul titular al lui U Craiova.