News

Pilotul Ciprian Tofan a murit după un accident produs în Tunari. Ar fi condus cu 200 de kilometri la oră

05.05.2019 | 12:57
Pilotul Ciprian Tofan a murit dupa un accident produs in Tunari Ar fi condus cu 200 de kilometri la ora
Ciprian Tofan era un cunoscut pilot de curse și raliuri, mare pasionat de tunning

O nouă tragedie șochează opinia publică, la nici o săptămână după moartea fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. Este vorba despre pilotul Ciprian Tofan, care și-a pierdut viața, culmea, în urma unui grav accident rutier.

Pilotul Ciprian Tofan a murit, după ce a condus cu 200 kilometri la oră

Cunoscutul pilot de curse și raliuri Ciprian Tofan, a murit, după ce automobilul Audi de 700 CP, la volanul căruia se afla, a căzut victimă unui teribil accident rutier. Tragedia s-a petrecut chiar pe Centura București, în zona localității Tunari, pe sensul de mers către Otopeni, scrie observator.tv.

Potrivit informațiilor transmise de anchetatori până la această oră, pilotul de drag racing gonea pe autostradă cu o viteză de 200 kilometri la oră și, mai mult decât atât, se pare că nu purta nici centura de siguranță. Astfel, mașina sa a intrat într-un alt autoturism ce staționa pe partea dreaptă. În urma impactului puternic, autovehiculul lui Ciprian Tofan s-a răsturnat, iar pilotul a murit pe loc.

Așa arată automobilul lui Ciprian Tofan, după accidentul în urma căruia pilotul și-a pierdut viața
Așa arată automobilul lui Ciprian Tofan, după accidentul în urma căruia pilotul și-a pierdut viața

Prietenii și familia sunt înmărmuriți de durere. Mesajele emoționante ale acestora

De îndată ce informația a devenit oficială, pe rețelele de socializare ale cunoscutului pilot de curse și raliuri au început să curgă mesajele din partea familiei și prietenilor. Șocați de imensa tragedie, aceștia refuză încă să creadă că Ciprian Tofan nu mai este printre noi.

Sincere condoleanțe familiei ? Ciprian Tofan, rest in peace (n.r.: odihnește-te în pace)! Aveți grijă de voi si conduceți cu grijă. Și ca să citez un coleg de al nostru: „Mașinile nu înseamnă nimic fărî oamenii de lângă ele” și „sincere condoleanțe… Ciprian Tofan (Cipos) – un mare semnal de alarmă întru respectarea măsurilor de siguranță în acest domeniu, pentru că sub nicio formă NU MERITĂ când totul se sfârsește așa” , sunt doar câteva dintre mesajele transmise la aflarea veștii că pilotul Ciprian Tofan a încetat din viață.