Life

Pilotul Daniel Onoriu, gest scandalos la un eveniment. Ce a făcut cu o diplomă primită

Pilotul Daniel Onoriu a făcut un gest scandalos la un eveniment de tuning, unde a fost invitat. Campionul a stârnit controverse din partea participanților.
17.08.2022 | 00:28
Pilotul Daniel Onoriu gest scandalos la un eveniment Ce a facut cu o diploma primita
Ce gest a făcut Daniel Onoriu la un eveniment. Pilotul și-a ieșit din minți. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Pilotul Daniel Onoriu a stârnit controverse la un eveniment de tuning, unde a fost invitat de curând. Campionul a făcut un gest scandalos cu o diplomă care i s-a înmânat.

Daniel Onoriu, deranjat de o diplomă primită la un eveniment. Ce a făcut cu aceasta

Daniel Onoriu a rupt diploma primită, pe motiv că era una de participare și nu una pe care să-i fie precizate meritele. Ulterior, campionul s-a filmat, făcând un live pe facebook.

ADVERTISEMENT

În video, Daniel Onoriu se declară indignat de faptul că nu îi sunt recunoscute performanțele, mai exact, faptul că este campion național la viteză în coastă, motociclism și carting, lucruri pe care nimeni nu le-a mai făcut.

”Am venit la Câmpulung Muscel, în fața primăriei, am făcut o grămadă de postări pe Facebook să vină oameni, au venit o grămadă de oameni datorită mie. Sunt Daniel Onoriu, campionul României, unicul în România, campionul româniei de viteză în coastă, motociclism și carting. Nimeni n-a mai făcut asta!

ADVERTISEMENT

Am mașina asta care e mașina supremă. Nu că aș fi avut eu nevoie de un premiu de la sărăciile astea de pe aici, a venit un copilaș și mi-a dat diplomă de participare”, a transmis revoltat pilotul, pe pagina sa de facebook, potrivit Spynews.

Daniel Onoriu i-a jignit pe organizotorii evenimentului

Daniel Onoriu și-a continuat revolta interioară, exprimând ofense la adresa organizatorului evenimentului. Nici despre diplomă nu a avut cuvinte bune de spus.

ADVERTISEMENT

”Eu, Daniel Onoriu, pilotul suprem cu mașină supremă, primesc un că$%# din ăla de trofeu, o hârtie, o diplomă de participare.

I-am zis să-i zică organizatorul că mă p#% pe el. Mă p&* pe tine organizatorule!”, a mai transmis Daniel Onoriu.

ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a avut parte un moment de cumpănă în viață, în urmă cu câteva luni. Din cauza unei operații nereușite de micșorare a stomacului, făcută în Turcia, a intrat în comă. A stat astfel din decembrie 2021 până în ianuarie 2022.

Deși medicii nu-i mai dădeau șanse de supraviețuire, ca printr-o minune pilotul de curse s-a trezit după 55 de zile de comă. Acum este încă în faza de recuperare și a pierdut multe kilograme.

ADVERTISEMENT