News

Pilotul unui avion amenință că va prăbuși aeronava peste un magazin, în America. Bărbatul a aterizat pe un câmp și a fost arestat. Update

Autoritățile din statul american Mississippi sunt în alertă după ce un individ care ar fi furat un avion de dimensiuni mici a transmis că se va prăbuși peste un magazin al companiei Walmart.
03.09.2022 | 17:30
Pilotul unui avion ameninta ca va prabusi aeronava peste un magazin in America Barbatul a aterizat pe un camp si a fost arestat Update
Acest avion zboară deasupra orașului Tupelo, din statul Mississippi. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT
03-09-2022
16:25

Pilotul care amenința că va prăbuși avionul peste un magazin din Tupelo a fost arestat

Individul care pilota un avion de mici dimensiuni deasupra orașului Tupelo a aterizat pe un câmp din Ashland, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de Tupelo.

Biroul șerifului din comitatul Benton a confirmat că bărbatul aflat la manșă se numește Cory Patterson și a fost arestat, conform foxnews.com.

https://www.foxnews.com/us/tupelo-mississippi-pilot-threatened-ram-plane-walmart-down-custody

Conform mirror.co.uk, polițiștii au evacuat zona la care s-a referit individul despre care se crede că a furat acest avion de la un aeroport din apropierea orașului Tupelo, situat în nord-estul statului Mississippi.

Cine este cel care terozizează orașul cu un avion

În plus, polițiștii au evacuat și alte magazine din Tupelo, avertizând că situația s-ar putea înrăutăți rapid. “Cetățenii sunt rugați să evite zona respectivă până când se va da undă verde.

ADVERTISEMENT

Având în vedere mobilitatea unui avion de acest tip, zona de pericol este mult mai mare chiar și decât Tupelo“, au transmis aceștia într-un comunicat.

Autoritățile locale au precizat că au fost alertate pentru prima dată la ora locală 5:00. Atunci au aflat că deasupra orașului Tupelo zboară amenințător un avion de dimensiuni mici.

ADVERTISEMENT

Pilotul a sunat la 911 și a amenințat că se va prăbuși intenționat pe magazinul Walmart de pe West Main. Într-un videoclip postat pe Twitter se poate observa că aeronava zbura în cercuri deasupra caselor și a întreprinderilor.

De la 5:00 amenință că se prăbușește

Utilizatorulcare a postat videoclipul pe Twitter cu avionul a afirmat: “În prezent, avem un tânăr de 29 de ani care a furat acest avion și amenință să se prăbușească pe ceva.”

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Flight Aware au declarat că avionul este un Beechcraft King Aire 90, deținut de Southeast Aviation LLC. Acest avion King Air are o viteză de 206 mph și o altitudine de 1.100 de picioare.

Poliția, ambulanțele și pompierii se aflau peste tot în zonă. Un alt utilizator Twitter a spus: “M-am trezit și am aflat că un avion a zburat deasupra cartierului tatălui meu din Tupelo și amenința să se prăbușească pe Walmartul lor. Se întâmplă de la ora 5:00 dimineața.”

ADVERTISEMENT

Guvernatorul statului Mississippi, Tate Reeves, a declarat că forțele de ordine ale statului “urmăresc îndeaproape această situație periculoasă“. Conform ultimelor informații, cel care se află la manșa avionului nu va mai putea zbura decât cel mult câteva zeci de minute întrucât va rămâne fără combustibil. Știre în curs de actualizare. Revenim curând cu informații suplimentare despre acest subiect.

ADVERTISEMENT
Tags: