"Pinalti", din nou penal. Gheorghe Ştefan, încă trei ani de închisoare

Zilele de glorie ale fostului conducător al Ceahlăului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, au apus de mult, iar acum au început să se înmulţească problemele.  Aflat deja în detenţie, după ce a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în "Dosarul Microsoft", "Pinalti" a mai primit joi dimineaţă o condamnare definitivă într-un dosar.

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât ca Ştefan să mai stea trei ani după gratii, în dosarul privind finanţarea ilegală a Partidului Democrat Liberal, informează Agerpres. Totodată, fostului patron al Ceahlăului i-a fost confiscată şi suma de 165.000 de euro.

Gheorghe Ştefan şi-a recunoscut vinovăţia în această cauză chiar înainte de prima instanţă, încheind un acord cu DNA prin care accepta pedeapsa şi interzicerea, pentru următorii trei ani de după executarea pedepsei, a unor drepturi: de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit, pentru săvârşirea infracţiunilor şi de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933