ADVERTISEMENT
Carousel hot news

TAS l-a umplut de bani pe Pintilii! Cît trebuie să-i dea Al-Hilal!

Iarna trecută, Mihai Pintilii părăsea pe Al-Hilal după doar 6 luni de la transferul de la Steaua. Mijlocaşul a ajuns atunci, sub formă de împrumut, la Pandurii, unde a avut evoluţii foarte...
Autor: Silviu Ghering | 01.08.2015 | 00:02
TAS l-a umplut de bani pe Pintilii! Cît trebuie să-i dea Al-Hilal!

Iarna trecută, Mihai Pintilii părăsea pe Al-Hilal după doar 6 luni de la transferul de la Steaua. Mijlocaşul a ajuns atunci, sub formă de împrumut, la Pandurii, unde a avut evoluţii foarte apreciate.

ADVERTISEMENT

TAS l-a umplut de bani pe Pintilii! Cît trebuie să-i dea Al-Hilal!

Care, însă, n-au contat de loc pentru şefii grupării din Arabia Saudită, aceştia “uitînd” efectiv de jucătorul încă al lor. Dezinteresul arabilor s-a manifestat în primul rînd în plata salariului datorat lui Pintilii. Românul avea un contract pe doi ani, cu 90.000 de euro pe lună, din care fusese de acord să scadă la 50.000 în momentul împrumutului la Pandurii. Indiferent de suma la care se înţelesese cu clubul din Tîrgu Jiu, Pintilii trebuia să primească lunar 50.000 de euro de la Al-Hilal. Bani care n-au venit niciodată.

STEAUA. Şumi, detalii noi despre transferurile lui Alibec şi De Amorim

Aşa că, la sfîrşitul campionatului nostru şi, implicit, al perioadei de împrumut, Pintilii a mers la Al-Hilal unde a avut surpriza neplăcută să nu mai găsească nici o urmă de interes pentru serviciile sale. Şi nici vorbă de achitarea datoriei.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Meme, ce veste pentru fani! Idolii, aproape de revenire!

În consecinţă i-a dat în judecată pe arabi la TAS şi a plecat liber de contratct la Hapoel Tel Aviv. Iar în urmă cu cîteva zile a avut bucuria de a afla că TAS i-a dat cîştig de cauză în disputa cu Al-Hilal şi a obligat clubul saudit să-i achite tot contractul! Doi ani. Cu salariul iniţial de 90.000 de euro pe lună. Adică peste două milioane de euro!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!