Fotbal intern

Pintilii a revenit din Serbia! Ce spune Teja despre posibilitatea ca mijlocașul să joace cu CFR

13.04.2019 | 11:23
Pintilii a revenit din Serbia Ce spune Teja despre posibilitatea ca mijlocasul sa joace cu CFR

Mihai Pintilii a revenit din Serbia și a intrat în programul de pregătire al roș albaștrilor! Mijlocașul a fost la celebra Marijana Kovacevic, un terapeut recunoscut în fotbalul mondial și a încercat să se pună pe picioare înaintea derby-ului din Gruia. Pintilii s-a accidentat în meciul cu Sepsi când a făcut semne disperat că nu mai poate continua. Acum, mijlocașul se va antrena cu echipa și o decizie în privința lui se va lua chiar în ziua meciului.

Pintilii a revenit din Serbia!

”Pintilii este bine, din punct de vedere medical, dar nu este încă sută la sută. Vom vedea astăzi la antrenament, el va face deplasarea cu noi. Azi, sau mâine dimineață cel târziu, vom lua o decizie. Așa cum îl știu, ca motivație și ca determinare, cât va intra, dacă va intra, va da două sute la suta”, a declarat Mihai Teja, la conferința de presă susținută înaintea jocului cu CFR Cluj.

De altfel, Mihai Pintilii nu a apucat să joace nici măcar un meci întreg în acest an pentru FCSB din cauza problemelor medicale. Și Mihai Stoica a glumit pe seama mijlocașului. „În timpul reprizei secunde, i-am spus, după ce l-am văzut cu piciorul ăla bandajat, “te-a ajuns bătrânețea și pe tine! Lasă-te și vino în locul meu! Pe mine m-a ajuns bătrânețea să stau pe bancă, mă duc în tribună, vino tu!,,”, a declarat directorul sportiv al roș albaștrilor.

Pintilii a revenit din Serbia! Bucurie stelista cu Mihai Pintilii si Ioan Hora in meciul de fotbal dintre FCSB si Unversitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 24 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mihai Pintilii ppărăsește terenul accidentat

Cum a ajuns Pintilii la Belgrad

* 9 goluri a marcat Mihai Pintilii în tricoul FCSB-ului