ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Eliminarea lui Pintilii putea fi evitată. “Trebuia schimbat mai devreme”

O nouă seară foarte bună pentru FCSM în Liga Campionilor a fost stricată pe final, atunci când unul dintre cei mai valoroşi jucători ai echipei, Mihai Pintilii, a fost eliminat. Rezultatul...
Autori: Claudiu Ilie, George Heisu | 17.08.2017 | 07:59
Eliminarea lui Pintilii putea fi evitată.

O nouă seară foarte bună pentru FCSM în Liga Campionilor a fost stricată pe final, atunci când unul dintre cei mai valoroşi jucători ai echipei, Mihai Pintilii, a fost eliminat. Rezultatul final, 0-0 cu Sporting Lisabona, le dă elevilor lui Nicolae Dică speranţe pentru calificare, dar e clar că altfel ar fi stat lucrurile în returul de pe Arena Naţională dacă în teren era şi Pintilii.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul vicecampioanei a fost avertizat în minutul 32, apoi a primit un al doilea “galben”, dar un fost jucător al “roş-albaştrilor”, Ciprian Marica crede că această situaţie putea fi evitată, dacă era schimbat mai devreme. “Ar fi trebuit schimbat la un moment dat. Dică l-a introdus pe Achim, deci avea o soluţie. Luase destul de devreme cartonaşul galben, eu aş fi văzut o schimbare a lui Pintilii. Era expus la duelurile unu contra unu. Eu, cel puţin, am simţit că va lua roşu”, a spus Marica.

Pintilii eliminare. “Am lipsit şi cu Ajax şi a fost 2-0”

Chiar dacă absenţa fotbalistului de 32 de ani va fi dificil de acoperit, Marica speră ca FCSB să joace la Bucureşti la fel cum a făcut-o la Lisabona. “Cred că ar trebui să joace de aceeaşi manieră. Nu a fost o echipă hazardată, a temperat jocul, a ales arma contraatacului, jucătorii ofensivi au ţinut excelent de minge, au închis în zona centrală. Dar Pintilii, care va lipsi, este un pion fantastic de important în angrenajul echipei”, a explicat fostul internaţional.

ADVERTISEMENT

Pintilii, însă, e convins că, la partida de săptămâna viitoare, colegii săi se vor descurca şi fără el: “Sper să se repete povestea cu Ajax, când am lipsit şi am învins cu 2-0”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!