ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Pintilii îl face praf pe Haţegan: „Pe unde m-a prins, mi-a dat roşu”

Mijlocaşul Stelei, Mihai Pintilii, nu îl iartă pe arbitrul Ovidiu Haţegan după ce a fost eliminat în derby-ul cu CFR Cluj.
Autor: Eduard Nicolae Popa | 18.03.2018 | 23:02
Pintilii îl face praf pe Haţegan: „Pe unde m-a prins, mi-a dat roşu”

„Bine că am egalat, după aspectul jocului cred că meritam. Mă bucur că a marcat „Bizonul” şi am scos un egal la finalul jocului” , a spus la finalul partidei mijlocaşul Stelei, Mihai Pintilii. Acesta a vorbit şi despre faza la care a fost eliminat. 

ADVERTISEMENT

„Eu zic că nu a fost eliminare corectă. Nu l-aţi întrebat şi pe Hoban? Eu am văzut că ajung târziu şi am retras piciorul. Domnul Haţegan a vrut să echilibreze meciul. Pe unde m-a prins, Haţegan ori mi-a dat roşu, ori m-a atenţionat la primul fault şi mi-a dat galben ca să mă liniştească. Şi faza penalty-ului a fost uşor acordată. Toţi în vestiar am spus că nu a fost penalty. Şi Benzar a spus că nu a fost penalty, că nu a fost intenţie.”

Pintilii: „CFR se va lupta până la sfârşit”

Fostul căpitan al roş-albaştrilor s-a arătat bucuros de prestaţia echipei sale în ultimele 45 de minute ale meciului: „A doua repriză am intrat mai hotărâţi, mai concentraţi. Probabil de asta. Meciurile importante se joacă împotriva echipelor puternice şi cred că CFR se va lupta la campionat până la sfârşit.”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!