Pintilii, mișcări de dans pe aeroportul din Marbella! Peste ce echipă a dat FCSB la aterizarea în Spania. Video

Alexandru Năstase   
in FCSB
11/01/2019, 09:58
Pintilii, mișcări de dans pe aeroportul din Marbella! Peste ce echipă a dat FCSB la aterizarea în Spania. Video GALERIE FOTO
Mihai Pintilii s-a amuzat pe seama jucătorilor olandezi în aeroportul din Marbella

FCSB este singura echipă din Liga 1 Betano care a ales să meargă în cantonament în Spania. Roș albaștrii au avut parte de o surpriză la aterizarea pe aeroportul din Marbella. Au fost întâmpinați de o altă formație care își aștepta zborul. Olandezii de la Emmen erau puși pe distracții și ascultau muzică la maximum. Mihai Pintilii a fost singurul care a intrat în jocul batavilor și a schițat câteva mișcări de dans în drumul spre autocar. VEZI IMAGINI

De altfel, olandezii au ţinut-o tot într-o petrecere în aeroport și nu s-au oprit ușor. Elevii lui Teja au privit mirați către aceștia, dar au ales să își continue drumul. Unul câte unul, jucătorii FCSB-ului s-au îndreptat către mașina care trebuia să-i ducă la hotelul unde vor fi cazați în perioada următoare. Stagiul de pregătire al roș albaștrilor  va avea loc în stațiunea Costa del Sol.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Pintilii, mișcări de dans pe aeroportul din Marbella! Pintilii
Olandezii de la Emmen au făcut un adevărat show în aeroportul de la Marbella

Pintilii, mișcări de dans pe aeroportul din Marbella!

Este primul cantonament al antrenorului Mihai Teja la FCSB. Acesta l-a înlocuit în iarnă pe Nicolae Dică. De altfel, tehnicianul a precizat că a fost sunat de patronul echipei, Gigi Becali chiar în ziua de Crăciun. A bătut palma destul de repede și a fost lăudat de latifundiarul din Pipera care a precizat că antrenorul nici măcar nu a citit contractul, nefiind interesat de sumele trecute în înțelegere.

Mihai Teja debutează pe banca tehnică a roș albaștrilor chiar în Spania. Trei amicale au programate cei de la FCSB. FC Luzern, Shanghai Greenland Shenhua și Dinamo Kiev sunt adversarele pe care le vor întâlnii jucătorii lui Gigi Becali. Prima partidă, cea cu elvețienii se va disputa pe 17 ianuarie. La trei zile distanță, vicecampionii vor juca împotriva grupării chineze, pentru ca pe 23 ianuarie să dospute cel mai tare amical, cel cu Dinamo Kiev. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano
Închide ×