Fotbal international

Pintilii, nervos pe jocul adversarilor după România – Muntenegru 0-0! “Doar s-au apărat“

08.09.2018 | 00:42
Mihai Pintilii s-a arătat nervos la finalul partidei România - Muntenegru, scor 0-0. Mijlocașul echipei naționale a acuzat jocul adversarilor.

Mihai Pintilii s-a arătat nervos la finalul partidei România – Muntenegru, scor 0-0. Mijlocașul echipei naționale a acuzat jocul adversarilor. Pintilii a fost dezamăgit și de faptul că partida s-a jucat cu tribunele goale.

“Chiar nu pot să-mi explic. Ne-am dorit foarte mult să luăm cele trei puncte, dar nu ne așteptam ca Muntenegru să facă un joc atât de defensiv. Sper să învingem în retur la ei. Luăm următorul joc în care mergem și sperăm să luăm trei puncte. A fost un meci urât, parcă era amical, fără presiune, e urât fără spectatori. Dacă n-am câștigat înseamnă că n-am jucat bine, am luat doar un punct. N-a fost o seară bună, probabil și lipsa spectatorilor, m-am simțit ca și când am făcut antrenament la Mogoșoaia. N-am remarcat niciun jucător de la ei, doar s-au apărat. Serbia e favorita grupei, noi ne vom juca șansa până la final“, a spus Mihai Pintilii la finalul partidei cu Muntenegru

Pintilii, nervos pe jocul adversarilor după România - Muntenegru 0-0! Nicusor Stanciu si Mihai Pintilii in meciul de fotbal dintre Romania si Muntenegru, din cadrul Ligii Natiunilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, vineri 7 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mihai Pintilii s-a arătat nervos la finalul partidei România – Muntenegru, scor 0-0. Mijlocașul echipei naționale a acuzat jocul adversarilor.

Pintilii, nervos pe jocul adversarilor după România – Muntenegru 0-0!

România – Muntenegru 0-0 a reprezentat de altfel debutul tricolorilor în Liga Națiunilor. Meciul s-a disputat la Ploiești cu tribunele închise din cauza unor incidente provocate de fanii tricolorilor în 2015 la meciul din preliminariile pentru Euro împotriva Greciei. Scadența a venit trei ani mai târziu.

Ultimul meci pe care România l-a disputat fără spectatori a fost în 2014, în debutul campaniei pentru Campionatul European din 2016, împotriva Greciei. Meciul a fost câștigat atunci de tricolori cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Marica, în minutul 10 din penalty.

În minutul 30 al partidei, căpitanul Vlad Chiricheş a fost înlocuit cu Mihai Bălaşa din cauza unei accidentări. După înlocuirea lui Chiricheş, banderola de căpitan a fost preluată de Cristian Săpunaru. Din minutul 77, Muntenegru a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Mugosa. Și Mihai Pintilii s-a accidentat fiind înlocuit de selecționerul Cosmin Contra cu Paul Anton. 

România este în Liga Națiunilor într-o grupă din care mai fac parte Serbia și Lituania. Obiectivul naționalei lui Contra este acela de a câștiga grupa, iar dacă va fi îndeplinit, va netezi drumul nostru la Euro 2020, în condițiile în care există o șansă în plus de calificare la Campionatul European și din această competiție.

42 de partide a bifat Mihai Pintilii în tricoul echipei naționale

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri