Fotbal intern

Gigi s-a dat de gol. “Pot să-l iau pe Qaka. E un jucător valoros!”

CSM Politehnica Iaşi îl vrea pe Mihai Pintili şi să-l cedeze pe Qaka.
03.04.2018 | 12:34
Gigi sa dat de gol Pot sal iau pe Qaka E un jucator valoros
ADVERTISEMENT

Update. Gigi Becali a răspuns ofertei făcute de Adrian Ambrosie, preşedintele lui CSM Politehnica Iaşi, care a anunţat că vrea să-l cedeze pe Qaka la FCSB, iar în locul său să-l primească pe Mihai Pintilii. “Nu facem glume că nu are rost. Pot să-l iau pe Qaka dacă vreau. Este un jucător foarte valoros, dar nu ne interesează acum. Nu are rost să vorbim despre transferuri”, a spus Gigi pentru ProX.


Adrian Ambrosie, preşedintele lui CSM Politehnica Iaşi, i-a transmis lui Gigi Becali că este pregătit să facă un schimb surprinzător la finalul sezonului din Liga 1 Betano. Acesta i-a propus patronului de la FCSB să-l ia pe Qaka şi să-l cedeze pe Mihai Pintilii. 

ADVERTISEMENT

“E posibil ca unii jucători să plece, e posibil ca Qaka să plece. Am fost întrebaţi şi de Platini. Dar el are 31 de ani. Dacă avea mai puţin, ar fi plecat la un club bun. Eu consider că Qaka s-ar plia foarte bine pe stilul Craiovei sau FCSB-ului. Pintilii ştiţi că este ieşean. Îl vrem din vară la noi la echipă. Ar fi un schimb frumos. 

Probleme financiare la CSM Poli Iaşi?

Situaţia financiară este în felul următor. Noi am trăit din banii din drepturile TV şi din banii primăriei. Din septembrie 2017 nu am mai primit niciun bani de la primărie. Ei ne-au transmis că legislaţia nu mai permite. Acum aşteptăm să se schimbe legea sportului. Dacă se va putea să primim bani de la primărie ar fi un lucru. Dacă nu, avem câţiva investitori interesanţi. Noi avem ca idee pentru sezonul viitor participarea în cupele europene”, a spus Adrian Ambrosie la ProX.

ADVERTISEMENT