Fotbal intern

Pintilii poate da lovitura! Aşteaptă decizia de 2,7 milioane de euro

Mihai Pintilii poate încasa o adevărată avere dacă va câştiga săptămâna viitoare un litigiu la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Laussane.
Autor: Eduard Nicolae Popa | 03.03.2018 | 09:10
Pintilii poate da lovitura! Aşteaptă decizia de 2,7 milioane de euro

Pintilii s-a despărţit acum mai bine de 3 de Al Hilal, echipă la care a fost adus de către Laurenţiu Reghecampf. Mijlocaşul Stelei nu a reuşit încă să îşi recupereze toate drepturile financiare de la arabi. 

După mai multe termene în instanţele de judecată sportive, Pintilii ar putea da marea lovitură săptămâna viitoare, la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Laussane. Surse gsp.ro susţin că mijlocaşul de 33 de ani va merge alături de impresarul său, Anamaria Prodan, pentru a participa la ultima înfăţişare a procesului. 

Pintilii, aproape să devină milionar

Mijlocaşul naţionalei României are de recuperat toţi banii din ultimii doi ani de contract cu echipa saudită. Asta înseamnă că Pinti are de recuperat nu mai puţin de 2,7 milioane de euro. Iniţial FIFA i-a dat dreptate jucătorului, dar cei de la Al Hilal au făcut apel la TAS, forul suprem de judecată în materie de probleme juridice ce ţin de sport.

2,4 milioane de euro au plătit cei de la Al Hilal pentru Pintilii

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!