Fotbal international

Reghe dă o veste bună: “Pintilii s-a antrenat normal. Are şanse să joace la Basel”

Reghecampf a vorbit luni dimineaţă despre partida cu FC Basel, în care sînt şanse mari ca Pintilii să fie titular. “Va fi un meci foarte greu, dacă vom reuşi să cîştigăm acolo avem...
04.11.2013 | 12:23
Reghe da o veste buna Pintilii sa antrenat normal Are sanse sa joace la Basel
ADVERTISEMENT

Reghecampf a vorbit luni dimineaţă despre partida cu FC Basel, în care sînt şanse mari ca Pintilii să fie titular. “Va fi un meci foarte greu, dacă vom reuşi să cîştigăm acolo avem şanse mari să mergem în primavara europeană. Dar, mai trebuie să batem şi pe Schalke. Sper ca pînă miercuri jucătorii mei să fie foarte bine pregătiţi din punct de vedere fizic. Pintilii s-a antrenat normal, sper să ne putem baza pe el la Basel. Neagu are fractură şi nu ne putem baza pe el. Nu am acum nici o ofertă, mai am contract încă doi ani cu Steaua. Am tot ceea ce-mi trebuie pentru a face performanţă la echipă”, a spus Reghecampf.

De asemenea, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că Alexandru Ioniţă II nu reprezintă o ţintă pentru formaţia sa. “Nu am schimbat sistemul în perspectiva meciului cu Basel, ci pentru a reintroduce în echipă cîţiva jucători care au fost accidentaţi. Aceşti jucători au valoare. Am jucat în acest sistem pentru a ajuta jucători precum Alex Chipciu, care are nevoie de o perioadă de acomodare şi care nu poate să alerge la fel de mult ca ceilalţi. Sînt lucruri pe care am încercat să le exersăm la un meci oficial. Varela este un jucător puternic, mai ales în duelurile unu la unu, iar Gardoş e un jucător care creşte de la meci la meci. Îmi doresc foarte mult să creştem şi să avem soluţii atunci când avem nevoie. Nu cred că trebuie să comentez ce spune domnul Zotta. Jucăm foarte bine, se pot face anumite greşeli. La faza cu Gardoş nu s-a petrecut nimic deosebit, ci un lucru normal, fiecare jucător încearcă să ia faţa celuilalt. Noi am primit gol cu Chelsea de la Terry în momentul în care Szukala era blocat de David Luiz. Am avut o discuţie cu jucătorii şi încercăm să facem eventul şi să mergem cît mai departe în cupele europene. Nu este adevărat că am o simpatie pentru Alexandru Ioniţă. Nu ne interesează, pe postul lui îl avem pe Stanciu, Iancu, Răduţ. Iancu se pregăteşte normal cu echipa, este pedepsit pentru ce a făcut şi va reintra cînd va fi cazul. Batin nu este o ţintă pentru noi, nici măcar din iarnă. Avem un lot foarte bun şi nu se pune problema să-l aducem”, a spus antrenorul la Sport.ro.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a mai declarat că nu-l deranjează faptul că Ilie Stan, Ilie Dumitrescu şi Anghel Iordănescu critică jocul echipei pe care o antrenează. “Ilie Stan e în măsură să vorbească de Steaua, nu mă deranjează deloc ceea ce a spus el şi alţii despre echipă. Noi jucăm din trei în trei zile şi avem patru-cinci jucători care au jucat deja 22 de meciuri în acest sezon. Nu aş vrea să comentez prea mult ce se vorbeşte despre jocul Stelei. Pe mine nu ma deranjează criticile, le urmăresc si le analizez foarte atent. Toţi sînt oameni care iubesc mult Steaua şi îşi doresc ca echipa să aibă parte de rezultate bune. Eu nu văd un moment critic în ceea ce reprezintă lupta la titlu. Noi am dominat toate meciurile din Liga 1 fără mari probleme. E greu să vezi anumite automatisme şi acţiuni atunci cînd întîlneşti o echipă care refuză jocul, care se apără, care degajează mingea şi fuge după ea, care nu încearcă să creeze nimic. Eu nu încerc să mă justific, însă trebuie ştiut că echipele din campionatul intern nu opun o rezistenţă puternică, aşa cum se întîmplă în Liga Campionilor, acolo unde fiecare greşeală este taxată”, a spus Reghecampf.