Sport

Espinosa și Vestenicky, la primul meci pentru Dinamo! Cum au arătat noile achiziții ale „câinilor” în derby-ul cu Rapid

Dinamo și Rapid au remizat, 1-1, în etapa a 13-a din Liga 1. În derby-ul cu giuleștenii, au jucat cele mai noi achiziții ale „câinilor”: Andre Pinto, Michel Espinosa și Tomas Vestenicky. Ultimii doi, chiar la debut!
23.10.2021 | 22:49
Espinosa si Vestenicky la primul meci pentru Dinamo Cum au aratat noile achizitii ale cainilor in derbyul cu Rapid
Espinosa și Vestenicky, la primul meci pentru Dinamo! Cum au arătat noile achiziții ale „câinilor” în derby-ul cu Rapid
ADVERTISEMENT

Pentru Dinamo a marcat Gabi Torje, în minutul 55, după o centrare splendidă a lui Deian Sorescu. În timp ce golul egalizator al oaspeților a fost semnat de Nicolae Carnat, în prelungirile partidei.

Espinosa și Vestenicky, la primul meci pentru Dinamo. Pinto, bun la al doilea său joc

Andre Pinto (32 de ani) a fost din nou integralist pentru Dinamo, după meciul de la Mediaș. Acesta a dat siguranță în defensiva „câinilor”, însă a preferat să nu se implice și în faza ofensivă, combinațiile cu jucătorii din zona de mijloc fiind inexistente.

ADVERTISEMENT

Noul fundaș din „Ștefan cel Mare” a părut vulnerabil într-un singur moment. Mai exact, în minutul 44, când Albert Stahl a pătruns în careu și l-a driblat pe noul fundaș roș-alb, însă, din fericire pentru „câini”, faza a fost rezolvată de Ricardo Grigore.

Andre Pinto a fost transferat de Dinamo, în luna septembrie, din postura de jucător liber de contract. Acesta a semnat până la finalul actualului sezon cu formația roș-albă.

ADVERTISEMENT

Michel Espinosa, joc șters în primul meci pentru Dinamo

Mijlocașul defensiv Michel Espinosa a fost introdus încă din primul minut în derby-ul cu Rapid. Acesta a fost destul de activ, însă nu a ieșit cu nimic în evidență.

La scorul de 1-0 pentru „câini”, în minutul 63, antrenorul Mircea Rednic l-a înlocuit pe Michel Espinosa cu Steliano Filip, pentru a conserva rezultatul.

ADVERTISEMENT

Michel Espinosa (28 de ani) a fost adus de Dinamo, liber de contract, în luna octombrie. Ultima dată, acesta a evoluat în prima ligă din Bulgaria, pentru Botev Plovdiv.

Tomas Vestenicky, prea puțin timp la dispoziție

Tomas Vestenicky a fost introdus pe teren, în minutul 73, în locul lui Cătălin Măgureanu. Acesta nu a avut prea mult timp la dispoziție pentru a-și arăta calitățile ofensive. Având în vedere că a intrat pe teren la scorul de 1-0 pentru Dinamo, atacantul slovac a încercat mai mult să-și ajute colegii din defensivă.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul, în vârstă de 25 de ani, a semnat până în 2022 cu Dinamo și, ultima dată, a evoluat pentru Chaika Peschanokopskoe.

După remiza de sâmbătă, Dinamo rămâne pe locul 15 din Liga 1, cu opt puncte obținute după 13 meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, Dinamo o va întâlni, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Meciul este programat pentru duminică, 31 octombrie.

ADVERTISEMENT