“Colonelul” dictează atacul Stelei

Vasile Pârvan   
în Carousel hot news
27/07/2013, 13:20
“Colonelul” dictează atacul Stelei
Adrian Bumbescu, fostul fundaş al Stelei din 1986, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Fanatik şi a vorbit despre campania de transferuri a "roş-albaştrilor", dar şi despre lupta...

Adrian Bumbescu, fostul fundaş al Stelei din 1986, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Fanatik şi a vorbit despre campania de transferuri a “roş-albaştrilor”, dar şi despre lupta pentru titlu.

Reporter: Ce părere aveţi despre acest început de campionat?

Adrian Bumbescu: Steaua a avut un început foarte bun, însă eu nu sunt de acord cu Reghecampf, care este sigur că Steaua va termina turul la o distanţă de 10-12 puncte faţă de a doua clasată. Steaua joacă foarte bine, dar important este să fie pe primul loc, indiferent dacă are doar un punct în faţa adversarelor.

Cum vi se par achiziţiile Stelei?

Îmi place ce a adus Steaua. Piovaccari este un atacant puternic, l-am văzut şi mi-a plăcut cum a jucat cu Vardar Skopje. Nu este încă la potenţialul lui maxim, dar îşi va reveni. După părerea mea, este peste Nikolici. O să vedeţi că va da multe goluri. Trebuie să fie titular.

Despre Nicuşor Stanciu ce părerea aveţi?

Este un fotbalist foarte bun. Cam crud, dar este bină că este aruncat în luptă aşa de tînăr pentru că se căleşte, iar Steaua are nevoie de viitor. La fel este şi Iancu, un tînăr de perspectivă. Îi vor ajuta să se bată la titlu.

Cum vedeţi meciul cu Dinamo Tbilisi?

Greu meci. Din cîte am auzit, cred că este o echipă foarte bună, dar Steaua nu trebuie minimalizată. Steliştii formează o echipă puternică, cu un joc bun, care sper să-i ajute să se califice.

Ce părere aveţi de Gică Popescu? Credeţi ca va cîştiga alegerile pentru şefia FRF?

Era momentul să vină cineva din spate. Gică Popescu are o echipă foarte bună şi sper să rămînă alături de ei şi Mircea Sandu care cred că îi va ajuta cu mai multe sfaturi utile.

Închide ×