Carousel hot news

Destinaţie BOMBĂ pentru Piovaccari. Rămîne în Liga 1!

UPDATE 21:15 / "Domnul Porumboiu e potent şi poate să aducă jucători de acest nivel, dar e foarte dificil. Piovaccari e un jucător costisitor, însă clubul din Vaslui a adus jucători de mare...
19.03.2014 | 10:23
Destinaţie BOMBĂ pentru Piovaccari. Rămîne în Liga 1!

UPDATE 21:15 / “Domnul Porumboiu e potent şi poate să aducă jucători de acest nivel, dar e foarte dificil. Piovaccari e un jucător costisitor, însă clubul din Vaslui a adus jucători de mare valoare, pe foarte mulţi bani. Orice e posibil! Dacă dînşii îl doresc, normal că se poate orice. Cînd se va termina campionatul, o să tragem linie, o să facem o analiză exactă, să vedem, care e direcţia pentru sezonul viitor. O să propunem anumiţi jucători, o să încercăm să întărim echipa, aşa cum am făcut-o în fiecare an“, a spus antrenorul Stelei la Digisport.

Steaua are şanse tot mai mici ca să-l păstreze pe Piovaccari şi pentru sezonul următor, în condiţiile în care salariul pe care atacantul italian îl are la Sampdoria este unul foarte mare.

Potrivit gsp.ro, FC Vaslui stă la pîndă şi doreşte să-l achiziţioneze pe italian, imediat după ce Piovaccari va reveni la formaţia din Serie A, Sampdoria.

Vîrful în vîrstă de 29 de ani are un salariu impresionant pentru Liga 1, Steaua achitînd doar 210.00 de euro din cei 700.000 de euro pe care Federico îi primeşte în prezent.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri