Fotbal intern

Piovaccari nu a uitat de Steaua. Cu ce echipe din Serie A îi compară pe stelişti

Federico Piovaccari a semnat în această vară cu Zhejiang Yiteng, echipă care joacă în a doua ligă din China. Atacantul italian de 32 de ani nu a uitat de perioada petrecută în tricoul...
06.08.2017 | 17:44
Piovaccari nu a uitat de Steaua Cu ce echipe din Serie A ii compara pe stelisti

Federico Piovaccari a semnat în această vară cu Zhejiang Yiteng, echipă care joacă în a doua ligă din China. Atacantul italian de 32 de ani nu a uitat de perioada petrecută în tricoul roş-albastru al celor de la FC Steaua Bucureşti. Fotbalistul a rememorat momentele din sezonul 2013-14 în care a marcat 16 goluri în toate competiţiile pentru stelişti.

Piovaccari Steaua. Italianul a asemuit-o pe FCSB cu AC Milan sau Juventus, acesta precizând că a fost ceva special să joace în tricoul roş-albastru. Piovaccari şi-a adus aminte şi de cele două goluri marcate în poarta celor de la Legia Varşovia, reuşitele atacantului ducând-o pe Steaua în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2012-13. Fotbalistul italian a marcat atunci atât în tur, cât şi în retur.

“Să ai posibilitatea să joci în faţa a 40-50.000 de spectatori, pentru o echipă care este un adevărat AC Milan sau Juventus pentru România, este cu siguranţă special. Îmi aduc aminte de golul prin care Steaua a revenit după mulţi ani în grupele Ligii Campionilor”, a declarat Federico Piovaccari pentru site-ul gianlucadimarzio.com.

Piovaccari Steaua. Atacantul italian a vorbit şi despre idolii pe care i-a avut în copilărie, acesta urmărind toate evoluţiile lui Gabriel Batistuta, Diego Maradona sau Ronaldo. “Idolul meu cel mai mare a fost Batistuta. Mereu am încercat să-l imit. A fost genul de jucător pe care mereu l-am privit cu admiraţie. Mi-au plăcut foarte mult şi Maradona sau Ronaldo”.

16 goluri a marcat Federico Piovaccari pentru Steaua Bucureşti în toate competiţiile

Tags: