Life

Pippa, sora lui Kate Middleton, însărcinată pentru a treia oară. Și-a etalat burtica la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

Sora lui Kate Middleton, Pippa, este însărcinată pentru a treia oară. Aceasta și-a etalat burtica de gravidă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.
06.06.2022 | 17:22
Pippa sora lui Kate Middleton insarcinata pentru a treia oara Sia etalat burtica la Jubileul de Platina al Reginei Elisabeta
Pippa, sora lui Kate Middleton, este însărcinată pentru a treia oară. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pippa Middleton (38 de ani), sora mai mică a lui Kate Middleton, este însărcinată pentru a treia oară. Ea și soțul ei, James Matthews (46 de ani), mai au un fiu, Arthur (3 ani) și o fiică, Grace (1 an).

Pippa, sora lui Kate Middleton, este însărcinată pentru a treia oară

Sora ducesei de Cambridge a fost prezentă la concertul care a avut loc sâmbătă seara în fața Palatului Buckingham, cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Pippa a purtat o rochie verde la eveniment, care i-a scos în evidență burtica de gravidă, conform People.

ADVERTISEMENT

Pippa Middleton a venit la eveniment însoțită de soțul ei, James Matthews, și de fratele ei, James Middleton, care a venit alături de soția sa, Alizée Thévenet.

Părinții lor, Carole și Michael Middleton, au fost și ei prezenți la evenimentul care a sărbătorit 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

Arthur, primul copil al surorii mai mici a lui Kate Middleton s-a născut în octombrie 2018. Fiica ei, Grace, a venit pe lume în martie 2021. La fel ca ducesa de Cambridge, Pippa Middleton a născut în aripa Lindo a spitalului St. Mary’s.

Bebelușul așteptat de Pippa va fi al șaselea nepot al lui Carole și Michael Middleton. Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătorit în mai 2017, la Biserica St. Mark din Englefield.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate anterior, Pippa și soțul ei au așteptat cu nerăbdare “să se așeze la casa lor, să aibă copii și să ducă o viață liniștită.

Pippa Middleton și-a anunțat oficial sarcina în Waitrose Weekend din Marea Britanie. Aceasta a precizat că bebelușul i-a afectat programul de exerciții fizice.

ADVERTISEMENT

“Când am aflat vestea fericită că sunt însărcinată, mi-am dat seama că trebuie să-mi ajustez rutina (n.r. de fitness) de patru-cinci zile pe săptămână.”, spunea aceasta. În plus, Pippa nu i-a spus instructorului de la sala de sport despre sarcină în primele luni.

De asemenea, sportul a fost esențial în timpul sarcinii pentru sora lui Kate Middleton.

ADVERTISEMENT